PR CUAET
-
Нема нічого. Раніше ми про таке не думали. Ми залишалися в Києві скільки могли. Але не знайшли ні роботи, ні друзів, ні підтримки. Рішили поїхати.
-
То все добре
-
Доброго дня! В Канаді я і чоловік Якщо в мене проблема зі здоровʼям, є хронічне захворювання, то тільки гуманітарна програма підійде чи можна розглядати інші, якщо ми відповідаємо критеріям інших програм?
-
Вже могли б найняти спеціалістів, щоб повиправляти ці глюки
-
Подскажіть будь ласка як це працює. Тому, що треба заходити через Дію або банк. Як можна зайти інкогніто? Пост з телеграм-каналу Ось інструкція: Заходимо на сайт е консул інкогніто в браузері хрому, вносимо дані свої та того кому треба слот це кроки 1,2 і 3 УВАГА НЕ натискаємо далі, тому що потрібно змінити в налаштуваннях телефона(чи чім ви ловите) часовий пояс на Київ та змінюємо вручну дату на будь яке число та місяць, головне з майбутнього 🕤 наприклад 31 березня 24:00. Повертаємося на сайт е консул і натискаємо "далі" переносить нас на 4 останній крок тобто календар з візитами 🤩 Міліон доступних слотів з серпня до грудень (до серпня всі слоти вже зарезервовані хочете можете перевірити самостійно 😉). Починаємо клацати по черзі по усім синім (блакитним) візитам -сайт каже "сорі зайнято обери інший" обираєте аж поки не почне погрожувати "видалю всі дані" ВІТАЮ це значить що слот ви обрали 🎉 Повертаєте в налаштуваннях в телефоні канадський пояс та час і вуаля ваш слот у вас в кабінеті (може прийти на мейл підтвердження про те що ви отримали візит який треба буде ще тричі підтвердити за 30,7 та 3 дні ! ) якщо не прийде нічого страшного, головне що візит є в кабінеті.
-
Я наче давно слідкую за темою, не бачив повідомлень щоб можна було податись на новий з 'не чистим обліковим можливо пропустив..
-
Якщо йде відмова по біженству, то людина має покинути країну. Якщо ж за іншими програмами (економічні, гуманітарна), то немає вимоги покинути Канаду, якщо є дійсним ворк перміт/візитор рекорд/стаді перміт.
-
Еще нет, пока писали в приват и моно. Дія на очереди
-
Дякую, що видалили повідомлення, як раз на часі, коли дуже потрібна допомога 🤦🏼♀️
-
Розумію, але чомусь не можу написати в особисті.
-
Може, треба розглядати або провінційні програми (в деяких із них вік не є проблемою), або ж гуманітарну? Ви зверталися до когось із імміграційних консультантів? Вони б порадили вашій мамі програму, за якою в неї найбільше шансів
-
Я думаю це залежить від провінції також :) Я подаю просту декларацію в Реджайні за 50 доларів.
-
Ми подавалися разом 26 листопада, теж глухо поки, начебто 3-4 місяця чекати треба в кращому випадку
-
В тому, що бухгалтеру більше роботи :) якщо роботодавець згоден надавати цю форму, то просто не нагліти в списанні сум і все буде гаразд.
-
Доброго дня.Якщо стоїть дата Final decision у заявці на work permit,це означає шо він одобрений?Дякую
-
Роботодавець не робить ВП Вони роблять тільки ЛМІА Потім Ви самі подаєтесь на ВП Щоб ЛМІА був апрувд до грудня - дивіться час розгляду вашого стріму і додайте місяць для безпеки Чи дадуть ВП на продовжений паспорт - ніби то казали що так, але чорт його знає Якщо ви куаетчик - то чи не краще податись на КУАЕТ ВП до кінця березня ??
-
Дякую
-
Так, додавайте ЛМІА
-
Поки один такий зустрічався. У мене тихо ( t.me/prcuaet/235356/479725
-
Click on the button to see the chat rules!
12 Jan 2024, 17:45
424597/467007
4 minutes ago