PR CUAET
-
/rules
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка, як краще зробити: Ворк перміт до лютого 2026, якщо продовжити зараз… чи є ризик отримати відмову. (Людина не знаходиться в Канаді фізично, але жила і працювала в 2024) Краще не подаватись на продовження чи …
-
User Анна has 1/3 warnings; be careful! Reason: порушення правила #7
-
Анна [5262237955] більше не має попереджень!
-
/warn порушення правила #7
-
Разглядати абсолютно всі варіант, і якщо є шанс на економічні - їх в першу чергу
-
Така ж проблема. Теж накриває . Теж думала податись окремо. Не знаю що робити
-
Це означає, що прийнято рішення. Може бути як оздоблення, так і відмова.
-
Добрий день групі, підкажіть будь ласка взірець деклараціі від роботодавця, не можу знайти. Дякую
-
Тепер хочу міняти роботу, скинула їй всі документи, щоб вона pre approve, але не знаю чи відповість. Молюся) наче нок той самий, але посада інша
-
Поділюся теж: 11 липня подалися на AOS 10 січня дозапит документів- пейстаби за весь період, реф лист від першого роботодавця (хоча був в заявці) 31 січня новий дозапит Т4 від першого роботодавця 5 лютого - номінація Офіцер Anisa
-
Не треба нічого додаткового чекати. Аор це номер аплікації, коли номер отримали тоді і в чергу стали. Не важливо у біометрії номер був чи окремим листом
-
Доброго дня.Якщо стоїть дата Final decision у заявці на work permit,це означає шо він одобрений?Дякую
-
За день-два максимум
-
Мінімум 2 еліджи і один єкорп
-
А за скільки в середньому приходить електронна копія нового ворк перміту після одобрення?
-
Сина обрали 7 листопада, але ще чекаємо коли візмуть в роботу
-
Shhh... quiet now. Muted Iryna for 1 hour. Reason: Automated blocklist action, due to a match on: petition
-
Так, вже написала у підтримку. Вони поки, що мовчать. По суті то можно всі дипломи туди засунути 🙂
-
Шукати роботу де допоможуть з work permit.
12 Jan 2024, 17:45
424618/466934
5 minutes ago