PR CUAET
-
Если человек прилетит по визе визитор в Канаду, потом с Канады на кубу, потом снова в Канаду и домой в Украину. Вопросы не возникнут при возвращении с кубы в Канаду, при условии, что есть обратные билеты домой, но нет ворк пермита?
-
Доброго вечора. Підкажіть будь-ласка які моЇ подальші дії небожу зрозуміти ?
-
На ворк перміт з-за кордону податись не можна
-
Добрий вечір. Скажіть будь ласка, які документи завантажували в портал при продовженні WP (CUAET)?Паспорт (1сторінка, віза і штампи) та фото? Ворк перміт не треба завантажувати?
-
Зрозуміла, дякую
-
Якщо у вас біометричний то так,там вся інформація
-
Окей дякую .
-
Якщо буде далі в Канаді, то хай подається Якщо планує податись і виїхати то можуть відмовити
-
Судячи з листа, вам потрібно вибрати який пакет готувати, той що за 10 днів або за 2 дні, і написати їм відповідь.
-
Тільки першу сторінку і все?
-
Перша сторінка паспорту
-
Вона приїхала в Канаду на пару днів і зараз вирішує І чи треба особисто забирати якщо отримає
-
Чесно кажучи я б дуже не радила Канаду , якщо мама не прижилася в Києві , і не знайшла друзів де половина російськомовних , то тут можна здуріти від смутку і скуки, друзів знайти майже не можливо, всі кого я знаю 50+години рахують щоб повернутися в Україну. Ну і так ,біженство не дадуть 💯, в Україні е безпечні міста , + жила в Франції .
-
Добрий день! Скажіть, будь ласка, через скільки днів після звільнення можна подавати заявку на виплати? Має пройти якийсь час?
-
У мене вп до кінця паспорту, паспорт до січня наступного року, мені не зроблять на довше. Новий паспорт я не зроблю бо нема резерву, навіть не знаю чи зможу подовжити старий у грудні, тому шукаю любий варіант щоб не втратити роботу, і бажано заявку на пр яку подав, боюсь попросять новий паспорт.
-
Uber з цього року подає всі ваші заробітки в CRA, можуть бути проблеми ) можете спробувати не подавати, але потім можуть бути проблеми
-
Дякую!
-
Можете одразу подаватись
-
Апостиль не треба. Апостиль це продирчалення дірок на оригіналі диплому та підривання до нього листка з підтвердженням. Не треба робити ніякий апостиль. Просто пакет WES Канада
-
Я это понимаю- мне понятно сегодняшнее письмо от них- что у них есть наша апликации- к чему это?
12 Jan 2024, 17:45
424638/466661
less than a minute ago