PR CUAET
-
Підкажіть, ви десь подалися з таким статусом ?
-
Про bridging WP ще не визнавав, візьму до уваги, дякую. Шість місяців до AOR чи порталу 2/ecorp?
-
Ми чекали більше ніж півроку Чим пізніше вам прийде вп ти надовше він буде
-
Доброго дня . Таке питання , нам з жінкою продовжили work permit ще в березні 2024 році , ми подавались з дітьми , на дітей нічого не прийшло , а нам з жінкою дали нові work permit ще на три роки . Тепер виникло питання а саме ме почали реєстрацію дітей в kinder garden , й там при заявці потрібно загрузити документи дітей які дають право на навчання ( visitor records ) яке закінчується 21 серпня 2025 року . Що робити в такому разі ? Дякую
-
Ось і ще одне запитання маю стосовно свідотства про народження та документів про освіту. Чи для повнолітніх потрібно подавати паспорт та свідотство про народження, а також усі документи про освіту починаючи зі школи?
-
Доброго дня . Таке питання , нам з жінкою продовжили work permit ще в березні 2024 році , ми подавались з дітьми , на дітей нічого не прийшло , а нам з жінкою дали нові work permit ще на три роки . Тепер виникло питання а саме ме почали реєстрацію дітей в kinder garden , й там при заявці потрібно загрузити документи дітей які дають право на навчання ( visitor records ) яке закінчується 21 серпня 2025 року . Що робити в такому разі ? Дякую
-
Подача була 29 грудня 2023р, 13 вересня - добавити квiтанцiю на biometric, 26 вересня зарахували квiтанцiю, та з'явилося в аплiкацii позначка biometric, яку зробила в Варшавi, коли отримала вiзу. Сьогоднi прийшов АоР, та бiометрiя зарахована до 2031року. Тут я вiтбитки не робила. До отримання АоР не був проставлений срок дii бiометрii. В мене питання, всi здають вiдбитки по цiй программi? Чи комусь також зарахували при отриманнi QUAET?
-
Але паспорт можна подовжити за 2 місяці, не швидше, а якщо офіцер попросить, наприклад за 4 місяці до закінчення? Просити щоб почекали? 😬
-
Типу коли вам прийшло ІТА і ви підгружаєте документи - то паспорту має бути 6+ місяців
-
Просто ничего не происходит с анкетой.. отправлена и висит.. не знаешь чего ждать…
-
Не надо казати про children benefits. Цей доход не включається в розрахунок EI та income support.
-
Всі здають. Для тимчасового жителя (віза, ворк перміт) і для постійного різні біометрії
-
Доброго вечора. Порадьте будь ласка нотаріуса у Монреалі для оформлення довіреності. Дякую 🙏
-
Я відправляла першу і продовжили
-
Вбийте в гугл пошук aos employer declaration form
-
Чи є тут хто замовив по dhl паспорт тиждні два тому і він вже прийшов ?
-
Так і не побачила відповіді на питання чи працює консульство в Едмонтоні в понеділок 17 лютого. Може хто буде там, будь ласка спитайте.
-
Дякую що підбадьорили
-
Прийде, не переживайте
-
В мене паспорт до 27)
12 Jan 2024, 17:45
424664/467007
4 minutes ago