PR CUAET
-
Спокійно їздять всіх пускають, проблема може бути лише якщо закінчилась віза
-
Не просто палестинців, а ті хто саме з Гази - 1000 віз. А ще плюс ті в кого паспорт Ізраїля, документи Палестини та їх родичи які не в Газі. Йемен тому що в них також конфлікт там 🙄 але не бачила саме програми для них поки що.
-
Как мне объяснили это может быть проблемой вообще ибо человек заезжает в Канаду по временной визе не по ПР ещё и иммиграционный офицер может отказать во въезде (поездка в Украину это весомая причина отказа).
-
Ну вот.Нормальные люди. Никто никого не связывает у порога и никуда не отправляет в Авдеевку. Надо просто быть на учёте. И меньше смотреть российскую пропаганду. Вот недавно ролик они опять множили типа "как в Украине вылавливают на мобилизацию". Кто то ж из наших снял. Оказалось, мужика бухого дебошира старше 60 лет полиция ловила.
-
Чув багато людей які відвідують Україну і норм...
-
Це не є біженство, гуманітарна програма, але можна почекати відповідь @OstapBosak
-
За Україну- не знаю, ще таке не чула
-
Так, можна у відпустку на тиждень або два
-
Так. Усі депенданти
-
Це так просто Gennadii пише що в Україну незя бо то -. Їхати можна але не на довгий термін
-
Ніяких грошей не отримав, лише 3000. Всі інші гроші заробив поза межами Канади.
-
Скільки ви пробули в Канаді? Чи отримали кошти допомоги і якісь ще?. Foreign income не рахуйте
-
А якщо людина працює дістанційно?
-
Якщо ви на два місяці виїжджаєте, це означає, що ви не працюєте, значить не відповідаєте умовам номінації. У відпустку на 2-3 тижні - цілком ок, до одержання копр.
-
Я на протязі року займався із репетиторкою з України. Вона не по селпіпу, просто загальна англійська і граматика. Ну але дешево. Лиш зараз почав у канадця брати уроки але теж поки лише загальний спікінг. Але це вже дорого)
-
По aos треба щоб робота була в Альберті а не в інших провінціях
-
Підкажіть будь-ласка, якщо я довідку про несудимість з додатку «Дія» взяла та роздрукувала вона буде рахуватися як повноцінна довідка чи мені потрібно саме в укр.консульстві запит робити і чекати довідку від них? Як я розуміти для подачі на PR потрібна довідка про несудимість, переведена на англ мову та завірена нотаріально.
-
Так, зайдіть на сайт консульства, там все розписано детально
-
Мені потрібно цю ж роздруківку їм надіслати щоб вони завірили чи як ?
-
Ось це довідку з дії і надсилаєте у консульство
12 Jan 2024, 17:45
42467/462021
2 minutes ago