PR CUAET
-
Рік тому
-
Вам краще до міграційного консультанта чи адвоката звернутись, ви можете втратити дорогоцінний час на обжалування відмови якщо його можна робити у вашому випадку
-
А ви дітям на visitor records подавали окремо від ваших ворк пермітів?
-
Друзі, привіт! 😊 Хто в курсі, чи підходить робота операторам на лісозаготівельному заводі в Нью-Браунсвік для імміграції? 🌲 Чи відкрита зараз ця програма, які до неї вимоги, і скільки часу реально займає отримання PR? Буду дуже вдячна за будь-яку інформацію! 🙌💙
-
Альберта вибирає ті спеціальності і професії, яких не вистачає на ринку праці. Під це робиться аналіз ринку і прогноз попиту. Зважаючи на мізерну квоту цього року, відбирати будуть найбільш важливі, high demand jobs
-
Підскажіть будь ласка, чи ви міняли роботу в період поки чекали на номінацію?
-
Пишіть в цю гілку: t.me/prcuaet/6752
-
У питанні також не уточнювали(
-
У файлах групи є
-
Нам прийшла тоді відповідь що у дітям не потрібно продовжувати . Коли ми відправляли заявку то заповнювали на усіх аплікацію , й вони прислали нам повідомлення що у дітей ще дійсні …
-
Вітаю з номінацією)). Який нок у вас?
-
Добрий вечір шановні, підкажіть будь ласка, хто знає вірну відповідь: після отримання картки PR, скільки часу потрібно буде ще провести у Канаді, щоб не позбавили PR. На які терміни можливо залишати Канаду. І ще, роки проведені до отримання PR, зарахуються за 1 (один) рік ? Дякую всім. (P.S вийшов спір, але не зайшов відразу достовірної інформації, знайшов тільки власні думки та фантазії людей)
-
Іноді підходить старий документ і підтвердження того, що ви подали заявку. Також, можливо, вам варто зв'язатися з ircc дізнвтися, що там у дітей. Вам не приходили запити додаткові, ви перевіряли пошту/кабінет?
-
Для піару біометрія треба нова, навіть якщо термін старої дійсний
-
А в який період треба обновляти карту PR, кожні скільки років ?
-
Вам в других гілках сидіти треба Сюди мало хто заходить Я от ніби бачила що у гілці федеральний етап як раз обговорюють продовжені паспорти
-
Ні , паспорти ще не закінчуються . Дякую
-
Доброго вечора, підкажіть. Я їду на оформлення нового паспорта з дитиною віком до 12 років. Чи є потреба робити фото. Чи можуть у посольстві зробити фото дитини, якщо вона буде присутня?
-
я планирую, тоже в ON, но ещё тольк оизучаю)) как у вас успехи?
-
Друзі, привіт! 😊 Хто в курсі, чи підходить робота операторам на лісозаготівельному заводі в Нью-Браунсвік для імміграції? 🌲 Чи відкрита зараз ця програма, які до неї вимоги, і скільки часу реально займає отримання PR? Буду дуже вдячна за будь-яку інформацію! 🙌💙
12 Jan 2024, 17:45
424704/467035
6 minutes ago