PR CUAET
-
Дякую, а після отримання PR, через скільки часу можна подаватися на громадянство ? На скільки я знаю, то весь час проведений до PR на WP зарахується тільки за рік, чи я не правий ?
-
DHL або Укрпошту раджу оформити. Якщо він вам потрібен швидко. Обіцяють дип пошту десь в березні-квітні, але то тільки обіцяють.
-
А який варіант має тенденцію розгляду скоріше? 1 or 2?
-
У тій гілці все обговорюють що пов'язано з PR 😄 Я моніторю при можливості декілька суміжних гілок, дякую)
-
If you apply for permanent residence You need to give biometrics. If you’re between 14 and 79 years old, you need to give your fingerprints and photo for all permanent residence applications, even if you already gave us your biometrics and they’re still valid.
-
У мене подача 10 грудня 2023 р. Нічого нема
-
З 2 лютого до 9 серпня здається Трошки більше півроку
-
Вітаю, завтра подаю на новий паспорт(Едмонтон) краще оплачувати доставку Dhl/укр. пошта чи нічого? Що порадите , може хтось недавно робив Дякую
-
Я чула що сроки на wp зараховуються як 50%часу для продовження PR чи громадянства. Тобто 1 рік як 6 місяців. А взагалі для PR треба 2 роки із 5 бути у Канаді. Можно виїхати на 3 роки і повернутися на остані 2. Краще вже отримати громадянство 3 роки із 4.
-
Скільки Ви чекали, бо я чекаю від 31,07.24 і глухо?
-
И обычно после репорта выплаты приходят через пару дней Если по заявке уже принято решение
-
Не можу знайти, дайте посилання будь-ласка
-
Понятно, спасибо 🙏🏼
-
Підскажіть будь ласка переклади треба нотаріально завіряти?
-
В тому і діло, що дитина буде присутня. Я не розумію, зроблять вони фото у посольстві чи ні?
-
Можете позвонить и подать без кода я думаю, с дополнительной верификацией Но не уверен на сто проц, в любом случае стоит им позвонить
-
Паспорт буде готовий через тиждень після подачі, замовляйте експрес доставку
-
Получается если зарегистрировался и код прийдет только через недели 3 и подашь репорт то выплаты прийдут через недели 4-5 так?
-
Добре, дякую за інформацію
-
Это не тема этой ветки. Пожалуйста спросите в соответствующей. 1095 дней в ПР, 3 поданых такса и вперёд на гражданство
12 Jan 2024, 17:45
424727/467035
9 minutes ago