PR CUAET
-
Дякую
-
Так. Знову на новий.
-
Бажано мати тей лист з трек номером, що вони вам видавали
-
… не выезжаешь из Канады на какой термин, я не имею ввиду отпуска на моря или какие либо поездки на неделю, две, месяц. Где это прописано? После какого периода, нужно производить какие либо действия с картой PR ? Спасибо
-
Так само замовляйте в apostille пакет для WES Canada, просто не замовляйте переклади, якщо вони у вас вже є.
-
Бо це для тимчасового резиденства. Для ПР треба нову.
-
Для ПР треба знову здавати біометрію. Навіть якщо для тимчасового резидентів ще діє.
-
Я вже третій місяц ловлю , хтось понад року. Це лотерея та гра у рулетку, переведіть з вашого дивайсу час на київській і зможете побачити слоти. Сайт я так розумію працює лише по київському часу а на канадському ні
-
Спасибо, подавался по этой программе, а это соответственно следствие. Прошу прощения, если отвлёк.
-
Так, якщо продаж, то одразу реєстрація.
-
Мене також запросили в останній вибірці грудня, здається 23го числа
-
Дякую. Вітаю вас 🎉
-
Не потрібен їм переклад. Ви їм надсилаєте оригінали і вже потім вони підтверджують і формують звіт для WES.
-
Так, достатньо. Сьогодні забирала, ще в аеропорту сиджу.))) Торонто.
-
Дякую
-
Вони це віднесли до Хай деменд
-
В ВЕС не потрібно нічого відправляти, якщо вони не запросять. Для цього і є АпостильЮА, з яким вони співпрацюють, що спрощує евалюацію диплому.
-
50000 грн на міс ліміт щоб купити валюту в укр банку, яку потім можливо кинути через вайз
-
Теж саме робив, На кожну транзакцію пояснював що це та звідки, там таке "ессе" було, на багато сторінок, вже пожалкував що не почекав. Але заапрувили, проблем нема
-
t.me/prcuaet/336574/446165
12 Jan 2024, 17:45
424783/474652
3 days ago