PR CUAET
-
Це Canada Pension Plan, обов’язкові внески. Ось першоджерело. www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/businesses/topics/payroll/payroll-deductions-contributions/canada-pension-plan-cpp/cpp-contribution-rates-maximums-exemptions.html
-
Якщо підпадете під аудит, то CRA дуже прискіпливо ставиться до визначення home office. Вони вимагають, щоб у просторі не було нічого до роботи неналежного і щоб цій простір був якомога відокремлений від загального житла.
-
Чи були дозапити на мілітарі?
-
Так, і ви маєте платити обидві частини - працівника та працедавця.
-
На початку Червня
-
AOR был когда?
-
Якщо аудит буде - то так, приходять
-
Вони прям прийдуть до мене і будуть дивитись?
-
А якщо все окреме то рахуємо площу приміщення повністю вірно?
-
Окрема кімната - це в ідеалі. Можна і куток, але там нічого крім робочих речей не має бути. Якщо не окрема кімната, то вони присиплюються до розрахунку відсотку площі від загальної.
-
Подивіться, чи ви вказали вірну інфо номер сертифікату в системі
-
Тобто якщо робоче місце не в окремій кімнаті то типу не проходить, а якщо це окреме приміщення то ок? Для прикладу якщо ми використовуємо під офіс окрему кімнату + ден ( в нас 2 робочих місця ) більше окрім цього там нічого немає.
-
Привіт всім! Таке питання, скільки ви чекали на трекінг номер від dhl після оплати доставки?
-
Так. Дружина як головний аплікант. У неї спочатку був дозапит мілітарі і держ служба. Так як у неї нічого не було беграунд швидко перевірили. Потім дозапит такий самий на мене. У мене була держ служба, тому кинули на перевірку, яка тривала 11 міс.
-
До 12 років потрібне фото
-
Так швидко не приходить. Ви отримали трекінг?
-
Вони б мали ваш рік народження і не запитували.
-
Якщо ви пошукаєте статистику на сайті Альберти, там вибірки цільові по секторах. Типу констракшн, медицина ітд. І є вибірки general, так от там приписка в них- ноки вибиралися окрім тих , що починаються з 1 та здається 6. Точно не пам’ятаю. Так що ці спеціальності не затребувані. В мене теж 1 перша. Безнадія 😰
-
Опрацюють всі подані «липневі» аплікації з часів «голодних ігор» і будуть відбирати з пула EOI тількі їм потрібні НОК
-
Доброго дня! Якщо немає біометричних даних для продовження терміну воркперміт. Можу самостійно зробити до подачі заяви, чи треба очікувати листа для здачі біометричних даних після того як подався?
12 Jan 2024, 17:45
425013/472635
about a minute ago