PR CUAET
-
Мені електронна не приходила. Тільки паперова через тиждень
-
Підскажіть плюс мінус на яку зп яку дають суму іпотеки. Дякую
-
Ага, щось таке. Я ще вагалась чи подаватися, але подумала, якщо Tech прикриють, або ще щось.....
-
Очікувати
-
Ну круто, ми з однієї вибірки, будем ділитися апдейтами👌
-
Так що то була не general, а якась tech pathway transformation to AOS,
-
Так, серед моїх знайомих кілка людей отримали теж тоді запрошення
-
І я просилася на Tech Patchway, 23го на AOS запросили, виходить що в ту вибірку багатьох ІТ підтягнули, хоч ми й не прагнули йти по AOS, але добре що хоч запросили)
-
Умисне приховання (тим паче подібної інфо) може призвести до місреп. Дивно, що консультант сказала «не вказувати».
-
Зарплата×4.5=сума моргіджу. Тобто 100 тис рік-450 тис моргіджу
-
Ну еще было до 23 дек. две выборки - 27 и 26 ноября, общей численностью более 1000.
-
Правильно що подались, На жаль в умовах коли 46 тисяч заяв в пулі EOI на менше ніж 2 тисячі «вільних» номінацій - варіантів небагато …
-
Не дезінформуйте людей, там чітко написано, що мають бути всі сторінки, де є штампи.
-
Ні, всі зі штампами. Обʼєднуєте в один файл
-
До отримання АОР якось можна перевірити чи сплатили за біометрію?
-
Доброго дня! Дітям (підлітки) при в'їзді до Канади замість Study Permits видали Work Permits (без обмежень на навчання). При подачі документів на продовження Work/Study permits для них потрібно заповнювати форми для Ворк Пермітів (?з поміткою, що це на даний момент для навчання) чи форми для Стаді Пермітів (з поміткою, що ворк перміт надали фактично як стаді перміт чи якось так)? Може в когось була вже така ситуація? Дякую.
-
То не зовсім general, то для тримачів Post Graduate Work Permits , для студентів з «теплих країн» 🇮🇳🇵🇭
-
До 12 років фото обов'язково
-
Аа, точно, ну добре тоді, є прецедент 👌
-
Да я перепутала немного. Одна была для студентов 27, а 29 была та что кроме пост грэдюэйт. - ну типа general.
12 Jan 2024, 17:45
425050/468434
4 minutes ago