PR CUAET
-
Ні, тільки зазначаєте це в анкеті у відповідному пункті. Якщо потрібні будуть додаткові дані, вас запитають заповнити спец форму
-
19feb 2024
-
Чекати запиту звісно. Може й не попросять
-
Підкажіть будь ласка, мама подається на продовження ворк перміта і тільки зараз (через рік) зауважила, що в терішньому ворк перміті пропущена буква в прізвищі. Що робити? Подавати на перевидачу через веб форм? І що робити з цією заявкою, писати лист пояснення?
-
Чи є у когось таке?
-
Наскільки я пам'ятаю, щось сіамс...
-
Це для Альберти
-
А сертифікати ви отримали?
-
Думаю, це все можна зробити під Alberta ID на веб-сайті alberta.ca.
-
19 January 2024
-
Відписав в особисті
-
Пробуйте через годину дві. Або після 12 ночі по Україні. Таке буває.
-
подскажите пожалуйста, если паспорт уже сделан и хочу заказать доставку DHL, в этом пункте имеется ввиду отправить подтверждение об оплате и заяву на физический адрес консульства или электронную почту?
-
ВП дозволяє навчання в школі. Ніяких поміток не потрібно. Якщо подастеся на СП, то вони зможуть вчитися в школі і не більше. Якщо вступають в коледж або університет, то будете подаватись на зовсім інший СП( вже з офіційним документом з університету що дитина зарахована). Якщо в чомусь не впевнені запитуйте у міграційного консультанта.
-
90% відправляють на електронну пошту. Ще 10% дублюють листом на фізичну адресу консульства.
-
AOS Alberta. Після номінації і подачі на федеральний етап була змінена робота і відповідно NOC... ПР отримано. Дозапитів не було.
-
Відмова через медкомісію
-
Привіт! Підкажіть будь-ласка, мій оригінал воєнного квитку був втрачений, лишилась лише його копія, якість не дуже добра але розглянути можна, чи підійде саме лише копія?
-
Користувача Ксения було заглушено на 24 години через використання заборонених слів.
-
User Ксения Фролова has been kicked from the chat because this user is in spam list
12 Jan 2024, 17:45
425082/474155
2 minutes ago