PR CUAET
-
Доьрий день, Чи хтось навчається онлайн з України? Якшо так , то чи виходить суміщати. Поділіться будь ласка
-
Та вже третій день таке...😥😮💨
-
Можна вибрати домашню(сімейну форму навчання), самостійно навчатись з батьками або репетитором, в кінці кожного семестру здавати онлайн заліки по предметам, і таким чином переходити в наступний клас, відповідно.
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, нок повара підходить під програму PEQ? дякую дуже заздалегідь
-
Підкажіть, якщо в мене паспорт ще +- на 2 роки, чи можу я його продовжити, щоб отрмати WP на 3?
-
Можете тільки виготовити новий. Продовження паспорта не більше ніж за 2 місяці до закінчення терміну дії паспорта. Резерв+ обов'язково для будь яких консульських дій.
-
Це перша авторизація, я хочу зареєструватись, вхожу через банк ID, проходить перевірку, підтверджую і відразу кидає на цей екран
-
User Кира has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Спасибі!🙏🏻
-
Зараз перевірю в себе.
-
User Михаил has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Наскільки розумію ще можна зреєструватись через QR код в дії, якщо не помиляюсь
-
І як виявиться, що в резерві я буду у розшуку, що тоді?
-
User Alisa has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Будете вирішувати питання.. Бо без Резерв+ зробити в консульстві нічого не можна(
-
Жду 3,5 месяца, пока нет кода. Специальность не приоритетная. Пол друга в прошлом году ждала код 4 месяца, знакомый ждёт уже 7🫠
-
Letter of Employment and paystubs. Выписки то на моргидж оставите
-
Дякую
-
А щодо вищих навчальних закладах онлайн навчання?
-
Дякую
12 Jan 2024, 17:45
425108/474652
4 days ago