PR CUAET
-
Если подался на новый загранпаспорт, продлят ли старый, или скажут ждите уже новый?
-
Так само з 10.01 нічого по eCOPR немає. Якось прикольно в них там все відбувається.
-
Добрий ранок, Тетяна. Я хотіла спитати чи Вам вже оцінку зробили МСС ?Бо маю не найкращі маркс, то переживаю як вони наприклад оцінюють якщо є декілька наприклад задовільно. Я для іміграціі робила IQAS, то трохи дешевше, але може вам підійде .
-
Як ви вважаєте, яке реальніше написали обґрунтування відкласти депозит в університеті можна попросити?
-
Маю на увазі, що справа розглядається
-
Поздравляю) с почином, последняя неделя ноября! 😍
-
Что значит, нет аппрува?
-
Якщо просто відкритий дозвіл на роботу 100+155=255
-
100+155
-
Доброго дня. Порадьте нотаріус у Ванкувері
-
Можете. Там ставите галочку, що у вас немає номеру аплікації.
-
Доброго дня. Чи не підкажете скільки потрібно платити за продовження WP для українців, що заїхали по CUAET до 31.03.24, бо там у інструкції купа цифр: є 100 дол. 155, 394. Буду вдячний.
-
Нерухомість - це не є вимога, Проте деякі люди можуть вказати в Н&С листі. Якщо це будинок, умовно, в який потрапила ракета в Україні - досить часто пишуть і додають докази Приховання інфи це здебільшого резиденство в іншій країні, або громадянство. Для офіцера це може бути т зв Red flag про наявність в апліканта країни, де він може жити безпечно.
-
🙏🏻🙏🏻🙏🏻
-
чибачте все одно незрозуміло, скіки чекати на них, чи як дізнатись шо вони прийдуть чи ні?
-
Можливо я не права, але що хіба десь треба було вказувати наявність житла чи авто десь в інших країнах? (Я про нерухомість в Україні?)
-
До кінця березня поточного року
-
Якщо WP діє до 11/2025, коли потрібно подати на новий? До 31/03/2025 чи можна згодом?
-
Да , конечно.
-
Та я завтра буду телефонувати якщо зможу додзвонитись Бо ми чекаємо вже місяць на еcopr
12 Jan 2024, 17:45
425444/472087
2 minutes ago