PR CUAET
-
Так, 1.5роки
-
ваууууууууу! вітаємо. ну і дають ircc! за тиждень з 5 лютого(коли відбулася розморозка і розморозили зачаровану дату 13.01) продвинулися вже з 14 січня до 21 січня. скоро лютий почнуть давати aor
-
Если скажут что то умное, дайте пожалуйста знать.
-
Резерв працює. Попробуйте все видалити і завантажити знову.
-
Дякую, а то вже налякалася )
-
Ecorp сегодня, portal 2 - 4 февраля, portal 1 - 3 февраля
-
Чи можна виїжджати у відпустку з Канади після подання документів з гумунітарної програми?
-
Про це два дні пишуть )))
-
t.me/prcuaet/1783/484515
-
Скажите пожалуйста, выплаты климатических как производится, на каждого человека отдельно или на семью?
-
Привіт В нас подача була 20 грудня. АОР був влітку,Батьки здали біо в кінці серпня і вчора прийшов лист в аккаунт з надписом AOR. Я щось не розумію, ми вже отримували його. В когось так було ?
-
Так, все зробили. Я ще в тому році подавалась
-
Доброго дня, таке питання, як я зрозумів щоб податись на продовження паспорту не треба онлайн ловити слота а можливо підти в посольство та податись так?
-
Розумію,що це сугубо індивідуально,але все ж таки....Я так бачу що десь місяць-два
-
Повністю згідна - в мене знайомі так протермінували оплату депозита за гуртожиток в коледжі в Торонто - і залишилися без гуртожитку. Потім бігали-просили. В кінцевому результаті - винаймали квартиру.
-
yes
-
подавайте на новый. лето в *опе мира застряло
-
Потрібна допомога групи😊Про зміну адреси потрібно повідомляти лиш головного апліканта чи і депендантів також?Депендент знаходиться не в Канаді. На момент подачі також тут не був.
-
Потрібно чекати на ВП чи подавати новий бр не знаю,що робити!
-
после не значит вследствие. такое всем летним пришло
12 Jan 2024, 17:45
425503/467030
3 minutes ago