PR CUAET
-
Привіт Чи є ще тут люди яким прийшов сьогодні лист про продовження права працювати ще на 180 днів? ( я подавався 31 липня 24 року) Чи цей лист означає що хтось нарешті подивився до заявки?й нарешті дадуть воркперміт) Чи це автоматична розсилка:) ? Дякую всім за любу інформацію😇
-
По первому вопросу. Я указывал свой Social security number (SSN) , а точнее последние 4 цифры. Если у вас есть SSN , то указываете его. Если нет, то вот тут я точно не могу сказать. Так как SSN обычно дают практически в любом статусе , кроме visitor. Вопрос 2. Я выбирал Unknown. Я думал, что будет европейская тоже. Но довольствуемся тем что есть. Вопрос 3. C/O ( care of) и ATTM ( attention) если мне не изменяет память , я оставлял пустыми. Я делал свою 10 месяцев назад и уже не помню. Если внимательно посмотреть в этой строке нет звёздочки в левом углу. Соответственно это поле не обязательно для заполнения. А вот ниже нужно указать ваш адрес, телефон и мыло. На этот адрес придёт письмо. Я пошёл в Canada Post и там отправил. Купил большой конверт и заплатил совсем немного. Сумму не помню . За отправку обратно ничего не платил. Она входит в стоимость услуги (18 $). Весь процесс занял чуть меньше 2 месяцев. Это если из Канады. С других стран , особенно отдалённых будет намного дольше по опыту друзей и знакомых.
-
Доброго дня! Чи стикався хтось з ситуацією коли приватний коледж не видає PAL для подачі на студентський дозвіл. Чи можна податись без листа на студентський дозвіл чи все ж таки продовжувати вчити на основі WP?
-
Рада за вас, але не від щирого сердця 😂
-
Ааа от воно що , тоді добре , то ж звʼязку з війною /мобілізацією вони питань не ставлять , можно видихати , дякую
-
Я також подавала на LPN до коледжу CLPNA. Але процесу не закінчила, оскільки вже отримала ліцензію RN. В цьому коледжі захотіли навчальні плани з вузів де я навчалась. Згодились на те щоб я сама переклала і завірила переклад у нотаріуса. Що і було зроблено. Щодо підтвердження знань з англійської - можна було мати рік досвіду в англомовному медичному середовищі. І оскільки я рік пропрацювала як HCA в Канаді, і мала цьому підтвердження - вони це зарахували. Відповідно рапорт з WES. Пройти два курси онлайн на їхньому сайті, здати іспит з одного з курсів - онлайн. Мені дали дозвіл на здачу іспиту, а також Provisional license, з якою я могла працювати як LPN під наглядом, поки готовилась до іспиту. Іспиту я не здавала, оскільки вже отримала RN ліцензію.
-
Вчора приєднала згідно інструкцій з цього чату. Знайшло аплікацію відразу
-
Ircc после 10 утра перестали выдавать ecopr, расходимся