PR CUAET
-
Так выглядит конверт
-
Оооооох!!! Гениально 👏👏👏
-
ну можно ждать еще. может через год до них дойдут. я бы вообще не отзывала летнюю. до нее бы добрались, например, в 2026м году и выдали бы еще один wp на +3 года. кому-то просто 1ю умелый офицер закроет вместе с решением по 2й сам
-
Ircc после 10 утра перестали выдавать ecopr, расходимся
-
На основе нового пермита?
-
ATIP запросити можете. Можете ще подзвонити і дізнатися по телефону. Тренерів немає
-
продлевать ohip и sin, если они заканчиваются.
-
Ви подивіться дату подачі))) тоді всі заздрощі пройдуть))
-
AOS non EE Подача на фед. 11.05.2024 FD 04.11 P1 19.11 P2 26.11 eCoPR 12.02.2025 Всем скорейшего получения ПРа!
-
Misrep 100 - ви маєте на увазі що виглядає так наше вони побачили misrepresentation? Я так зрозумів ваш коментар
-
Не розумію ваше питання
-
Напишите им в хранологичном порядке по типу: тогда-то стал на учет в военкомат, тогда-то поступил в вуз получать высшее образование, получил отсрочку в связи с этим, потом родились дети получил еще отсрочку в связи с этим до «дата». Границу Украины пересек тогда-то, легально на основании того-то. За время нахождения в Украине на срочную службу не призывался, из Канады в Украину не выезжал, в таком-то году перестану/-л подпадать под закон о срочной службе. По такому шаблону много людей, включая меня, отвечали (с прикладыванием соответствующих документов) и все было ок. Мне меньше чем через неделю после ответа прислали eligibility. Больше инфу есть в ветке про запрос этой формы. Они в целом спрашивают о деталях службы или просят объяснение почему не служил, если по закону должен был, не о мобилизации.
-
Чому тоді немає рішення/відмови?
-
В мене все нормально в кейсі. Великої драми саме для цього стріма немає бо ми з Києва і постраждали не більше інших але показали міцни звязки з канадою. Ми готові до будь якої відповіді але мовчать вже майже 2 роки. Замовлю notes. Дякую і удачі всім.
-
Якщо не хватає балів, а ваша спеціальність затребувана, то провінція додає бали для проходження. Головне щоб ви могли зареєструватися в ЕЕ
-
Я писала дві- на кожну дитину… але чи вірно- не вдалось дізнатись
-
Вітаю . Коли вже цей листопад закінчиться ,всього 30 днів ,але які довгі 30 днів . 😂
-
Там людина прорекламувала себе, що напише лєвого листа підтримки на сім‘ю за гроші. Але це буде misrep, так як ця людина насправді не знайома з тими кому буде писати ті листи. Листи підтримки мають бути від людей яких заявник насправді знає, і ті люди можуть описати взаємодії з заявником протягом певного часу
-
Підкажіть, будь ласка! Питання за консульство Едмонтона- я сьогодні хотіла фізично завезти ці заяви і квитанції на дитячі паспорти про доставку DHL. Приїхала на 9 ранку, прочекала до 10:30- то чарівне віконечко так ніхто і не відкрив. Скажіть, будь ласка- це треба їхати на 11:30, коли вже вони приймають людей на продовження паспортів і займати чергу в тій самій черзі?
-
У меня нет SSN, так как статус туристический был. Благодарю, что помогли разобраться
12 Jan 2024, 17:45
425574/467452
about a minute ago