PR CUAET
-
Так. Основна вимога - щоб до закінчення залишалося менше 2міс.
-
Щось вже рушилося у когось
-
Де саме?
-
Оформлюю заявку на новий WP не виходить додати форму 5710. Я її зберегла , все заповнила в кінці мені висвітились штрих коди , я зберегла у пдф форматі але вона не підгружаеться на сайт . Пише помилку але не зрозуміло яку . Хто знає що робити?
-
Вау, пішли eligible. Тримаємо кулачки щоб IRCC продовжували движун цього тижня
-
Дякую.
-
Також цікавить питання гуртожитка, можна розпитати Вас більш детально? Щоб встигнути коли краще подавати заявку, чи може бути офер на гуртожиток з харчуванням і офер на період навчання, тобто на літні канікули потрібно виїздити?
-
Продовжити так, подати без слоту-ні
-
Скоро вже прийде Я теж чекав
-
Раптом що, то то було в Торонто
-
Дякую за відповідь!
-
А довго чекали? А то 5 місяців - це ну зовсім рідкість, як у лотереї виграла 😁
-
з червня 2023 біометрія на пр стала обовʼязковою, вас не дозапитували чи травень ще проскочив?
-
4 грудня портал 2 сьогодні ecorp
-
Вітаю. Питання вирішене, дякую.
-
Update: 24.11.2023- подача 08.06.2024- AOR +запрос на био 12.06.024- сдача био 12.02.2025 - eligibility, military request, financial request. И медицина появилась завтрашней датой
-
Я не писала, что легально покинул Украину. Они спрашивали в основном про возраст 20-27 лет. Я перевела прописное (тимчасове посвідчення) , которое было выдано в возрасте 18 лет. С 20 до 27 тупо его не вызывали - так и написала. Вызвали в 38 (в связи со сменой прописки - но я написала что просто вызвали), прошёл медосмотр, обновил учётные данные - и потом снова не вызывали. Всё. Этого хватило
-
Citizen це громадянин, там тре worker або обрати other
-
Скажить будь ласка, якщо подаватися на Canadian citizenship, то що станеться з українським громадянством?
-
самостійно чи з консультантом? бо деякі можуть морозити і взагалі творити неясно що
12 Jan 2024, 17:45
425598/466568
4 minutes ago