PR CUAET
-
В Онтарио сервис забукать апойтмент и выбрать продление карты. Имейте ввиду, что не все Онтарио сервис центры работают с иммигрантами на ворк пермитах. Букайте нужный бранч
-
Павло [7420352178] заблоковано.
-
Хтось ще залишився з порталом2 в листопаді? А то відчуваю, що моя родина одна вже😜
-
Украинское остаётся, хотя в Украине нельзя иметь другое гражданство, кроме украинского. Поэтому вас в Украине будут рассматривать исключительно как гражданина Украины
-
Хто може підказати сайт де можна замовити довідку про несумісність з Німеччини? Чи де її зробити?
-
Маєте якусь інформацію? Один кейс чи вже чимало?
-
Доброго дня! Швидше я писала що отримали новий ворк перміт вверх ногами. Сьогодні поїхали в аеропорт, сказали нам що не поміняють бо це не їхня помилка а ircc. Як можна поміняти ВП онлайн? Буду дуже вдячна за пораду!
-
На территории Украины вы всегда будете только гражданином Украины. Возите с собой два паспорта. Главное правильно подавать их на границк
-
Ого! Я настільки вже зневірилася чекати, що в мене тепер лише спортивний інтерес - чи поб'ю я всі рекорди чи ні? 😁
-
То сумно, мені жаль 😞
-
Я думаю так и писать - не служил, была военная кафедра, на военные сборы не ездил, в частях не был, в военкомат не призывали. Доки какие есть перевести и прикрепить
-
Підкажіть щодо питання National Identity document. Це якщо є українське ID чи права водійські, то вказувати дані ?
-
Нічого, як було так і буде.
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, з чоловіків хтось отримав WP довше ніж дія паспорта?
-
Канадським можно. Тут отримуєте, Україну це не цікавить.
-
Здравствуйте. Кто был в Эдмонтоне в консульстве, чтобы забрать готовый паспорт ,в последние пару недель.Много ли людей?или можно спокойно приехать в 4-4.30 и без ожидания забрать паспорт?
-
Це норм, в мене вийшло зайти на трекер лише на 3й чи 4й день після отримання AOR.
-
Здравствуйте, у меня канадская виза, которая заканчивается 25 марта, но я ею не воспользовалась и в Канаду не поехала. Сейчас хочу подать на новую визу, чтобы навестить дочь, которая живет и учится в Канаде. Подскажите пожалуйста, куда обратится и правильно подать документы?
-
Друзи, поделитесь будь ласка адресою куда отправлять паспорт на вклейку вIзи
-
Я бачу ви весь час з ремнем безбеки. Так не цікаво.
12 Jan 2024, 17:45
425633/466562
2 minutes ago