PR CUAET
-
Перетворення вашого міжнародного досвіду на навички, які люблять канадські роботодавці 📅 20 лютого 2025 ⏰ 18:00 - 19:00 📍 Онлайн 👉 Реєстрація: forms.office.com/r/4VY488a7es
-
t.me/prcuaet/19036/479192
-
Спочатку Ваша компанія висилає запит на сайт уряду альберти а ви отримуєте на основі цього ендорсмент летер і реєструєтесь у загальний пул?
-
Ну так, але не обов’язково. Он декому по два рази приходить) декому ні разу. Взагалі це неважливо. Це просто показує що вашу заявку взяли в обробку і тому надали їй номер. А вашу і так взяли якщо вам надіслали запит на біометрію. Забийте на цей лист. Він взагалі ні до чого
-
Добрий день Вітаю Вас! Скажіть, будь ласка, а скільки часу Ви були на comprehensive?
-
могут, но не хотят. лентяи. запрос перепечатать через вебформу.
-
Друзі піідкажіть сам процес бо трохи заплутався.
-
Расскажите пожалуйста как вы об этом узнали
-
було таке
-
Так, номер є. Я думала, що підтвердження повинно прийти.
-
в самом начале программы их почти не запрашивали. а потом стали запрашивать у всех практически. Но требований таких в программе нет, просто в IRCC, как обычно, бардак.
-
У мене питання до тих, хто вже отримав eligibility,Чи всім надсилали вимогу надати данні про роботу(financial reques0t.
-
Так у вас є АОР)) Він написаний в вашому листі на біометрію)
-
Прийшов запит на біометрію. Здала-усьо, тиша😩
-
У меня в декабре в eligibility был только запрос на полную медкомиссию ребёнка и отдельно форма на неё. С доходами и милитари я подавалась. Видимо потому что они были сразу в апликации их видели.
-
Как и первый раз, только уже не куает, а просто visitor visa.
-
Я теж …(
-
Olena 🇺🇦 это к вашему вопросу 🙂
-
Через принт . А як інакше зберегти ?
-
Добрий день Скажіть, будь ласка, а у Вас у ноутсах була дата закінчення comprehensive check?
12 Jan 2024, 17:45
425711/467934
16 minutes ago