PR CUAET
-
255 cad
-
Здравствуйте, как продлить и сколько стоит воркпермит,по CUAET?
-
Люди,пишіть,будь ласка провінцію,цікавить рух по провінціям)))
-
Податись на ТРП тоді
-
Я з Квебеку😩08.12.2023 заявка, виклик на біо - липень 2024 (зробили) і більш нічого
-
Можна до кінця дії паспорта
-
Всім привіт. Я у відчаї, підкажіть що робити. В мене паспорт закінчується 23 лютого 2025 року, відповідно всі документи в Канаді також. Мій паспорт не придатний для продовження (порваний).
-
Так. Коли прийде запрошення, там є посилання який конверт і адреса куди відправляти
-
Спасибо, скажите пожалуйста, у моего мужа паспорт до 2026 года,он сможет продлить ?
-
Ви також подавались ?
-
Всі візи вклеюють в Оттаві
-
🇨🇦Сертифіковані переклади для будь-яких канадських організацій! Потрібні переклади для імміграції, отримання водійських прав, освіти чи бізнесу? Пишіть! ✨ Чому обирають нас? ✅ Понад 200+ мовних пар ✅ Сертифіковані перекладачі (ATIO, OTTIAQ, STIBC тощо) ✅ Швидкі терміни виконання — від 24 годин ✅ Онлайн-послуги — не потрібно приїжджати до офісу ✅ Працюємо у святкові та вихідні дні ✅ Для підписників PRCUAET за промокодом PRCUAET2025 діє знижка 10% Наші послуги: 🔹 Сертифікований переклад документів для імміграції та будь-яких інших цілей 🔹 Транскрибація та субтитри для аудіо/відео документів 🔹 Апостилювання документів «під ключ» та нотаріальне засвідчення перекладів 📧 Надішліть заявку вже сьогодні та отримайте безкоштовний розрахунок вартості! 👉 Просто надішліть ваші файли на: mail@translationagencyofcanada.ca або напишіть сюди. #реклама #translationagency
-
Так, про це знаю, вже рахувала місяці як звільнюсь, бо вже давно виросла з тієї посади, але життя таке бентежне. Тепер треба шукати нову роботу
-
Добрий день, питання, чи нормально, що частина перекладених свідоцтв більша за розмірами за оригінал? (Наприклад, там де мала бути половина А4 листа, роздруківка документу займає 2/3)
-
Паспорт, фото і ворк перміт (треба буде вказати його номер і термін дії). Це все
-
🇨🇦Сертифіковані переклади для будь-яких канадських організацій! Потрібні переклади для імміграції, отримання водійських прав, освіти чи бізнесу? Пишіть! ✨ Чому обирають нас? ✅ Понад 200+ мовних пар ✅ Сертифіковані перекладачі (ATIO, OTTIAQ, STIBC тощо) ✅ Швидкі терміни виконання — від 24 годин ✅ Онлайн-послуги — не потрібно приїжджати до офісу ✅ Працюємо у святкові та вихідні дні ✅ Для підписників PRCUAET за промокодом PRCUAET2025 діє знижка 10% Наші послуги: 🔹 Сертифікований переклад документів для імміграції та будь-яких інших цілей 🔹 Транскрибація та субтитри для аудіо/відео документів 🔹 Апостилювання документів «під ключ» та нотаріальне засвідчення перекладів 📧 Надішліть заявку вже сьогодні та отримайте безкоштовний розрахунок вартості! 👉 Просто надішліть ваші файли на: mail@translationagencyofcanada.ca або напишіть сюди. #реклама #translationagency
-
ircc.canada.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=563&top=10
-
t.me/prcuaet/19036/357875
-
1 год по вп засчитывается за 6 мес
-
Привіт. Можна ссилку по якій без проблем можна продовжити візітор рекорд для 10- літньої дитини, у якої вже є власний паспорт ?
12 Jan 2024, 17:45
425796/467035
16 minutes ago