PR CUAET
-
Так, про це знаю, вже рахувала місяці як звільнюсь, бо вже давно виросла з тієї посади, але життя таке бентежне. Тепер треба шукати нову роботу
-
Добрий день, питання, чи нормально, що частина перекладених свідоцтв більша за розмірами за оригінал? (Наприклад, там де мала бути половина А4 листа, роздруківка документу займає 2/3)
-
Паспорт, фото і ворк перміт (треба буде вказати його номер і термін дії). Це все
-
🇨🇦Сертифіковані переклади для будь-яких канадських організацій! Потрібні переклади для імміграції, отримання водійських прав, освіти чи бізнесу? Пишіть! ✨ Чому обирають нас? ✅ Понад 200+ мовних пар ✅ Сертифіковані перекладачі (ATIO, OTTIAQ, STIBC тощо) ✅ Швидкі терміни виконання — від 24 годин ✅ Онлайн-послуги — не потрібно приїжджати до офісу ✅ Працюємо у святкові та вихідні дні ✅ Для підписників PRCUAET за промокодом PRCUAET2025 діє знижка 10% Наші послуги: 🔹 Сертифікований переклад документів для імміграції та будь-яких інших цілей 🔹 Транскрибація та субтитри для аудіо/відео документів 🔹 Апостилювання документів «під ключ» та нотаріальне засвідчення перекладів 📧 Надішліть заявку вже сьогодні та отримайте безкоштовний розрахунок вартості! 👉 Просто надішліть ваші файли на: mail@translationagencyofcanada.ca або напишіть сюди. #реклама #translationagency
-
ircc.canada.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=563&top=10
-
t.me/prcuaet/19036/357875
-
1 год по вп засчитывается за 6 мес
-
Привіт. Можна ссилку по якій без проблем можна продовжити візітор рекорд для 10- літньої дитини, у якої вже є власний паспорт ?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/contact-ircc/offices/case-processing-centre-ottawa-ontario.html
-
Там же є ссилка. Переведіть якщо погана англійська
-
Можна адрес
-
Уже 9
-
зверніть увагу, він йшов по ЕЕ. якщо Ви йдете чисто по провінції, то порівнювати дати подачі не має сенсу
-
визы вклеиваются только в оттаве
-
Спасибо большое за ответ Ольга, да я подавала со своего кабинета и было 2 заявки, только в моем перечне документов было место для фото, а у мужа не было
-
У всех декабрьских так После биометрии тишина Режим ожидания 🔕
-
Ще рано)У нас 3 сімʼї (друзі) всі без eligibility десь 5-11 числа листопада 2023 року,тому цікавлять ці дати по Квебеку,
-
Де саме?
-
Спасибо
-
Доброго дня, чи хтось подавався на виплати але працював як самозайнята особа, бачу що на сайті є такий розділ (self-employed benefits) Тобто, я працювала на людину, отримувала зарплатню , але була оформлена як самозайнята Буду вдячна за допомогу 🙌🏻
12 Jan 2024, 17:45
425808/464754
6 minutes ago