PR CUAET
-
Можна адрес
-
Уже 9
-
зверніть увагу, він йшов по ЕЕ. якщо Ви йдете чисто по провінції, то порівнювати дати подачі не має сенсу
-
визы вклеиваются только в оттаве
-
Спасибо большое за ответ Ольга, да я подавала со своего кабинета и было 2 заявки, только в моем перечне документов было место для фото, а у мужа не было
-
У всех декабрьских так После биометрии тишина Режим ожидания 🔕
-
Ще рано)У нас 3 сімʼї (друзі) всі без eligibility десь 5-11 числа листопада 2023 року,тому цікавлять ці дати по Квебеку,
-
Де саме?
-
Спасибо
-
Доброго дня, чи хтось подавався на виплати але працював як самозайнята особа, бачу що на сайті є такий розділ (self-employed benefits) Тобто, я працювала на людину, отримувала зарплатню , але була оформлена як самозайнята Буду вдячна за допомогу 🙌🏻
-
Так
-
Я это тоже из часа взяла. Значит 1 год до ПР+2 года с ПР и можно подавать на гражданство ?
-
Добрий день. Хтось може підказати як ловити ті слоти в консульство вже котрий день сиджу і на Едмонтоні завжди пусто. Вже і час перевів і все що можна роблю. Я тих слотів навіть не бачив.
-
2 роки прожити на тимчасовому статусі = 1 рік ПР. Його і зараховують
-
Ахххааа, это еще круче) Там все просто. Главное не забудьте прилодить свои фото. Я вложила те же, что для ПР делали .
-
А ким ви працювали?
-
Судя по чату то да, макс 1 год на временных документах.
-
Щиро дякую, можливо знаєте який термін очікування вклеювання візи, і чи вони самі назад відправляють якщо поставити всередину конверт з адресом ?
-
Да, я имею в виду если человек здесь 2-3 года (чуть меньше), то максимум он может набрать 1 год. Я правильно понимаю ?
-
Дякую!
12 Jan 2024, 17:45
425818/467002
4 minutes ago