PR CUAET
-
Так
-
Я это тоже из часа взяла. Значит 1 год до ПР+2 года с ПР и можно подавать на гражданство ?
-
Добрий день. Хтось може підказати як ловити ті слоти в консульство вже котрий день сиджу і на Едмонтоні завжди пусто. Вже і час перевів і все що можна роблю. Я тих слотів навіть не бачив.
-
2 роки прожити на тимчасовому статусі = 1 рік ПР. Його і зараховують
-
Ахххааа, это еще круче) Там все просто. Главное не забудьте прилодить свои фото. Я вложила те же, что для ПР делали .
-
А ким ви працювали?
-
Судя по чату то да, макс 1 год на временных документах.
-
Щиро дякую, можливо знаєте який термін очікування вклеювання візи, і чи вони самі назад відправляють якщо поставити всередину конверт з адресом ?
-
Да, я имею в виду если человек здесь 2-3 года (чуть меньше), то максимум он может набрать 1 год. Я правильно понимаю ?
-
Дякую!
-
Так і зробила перейшла по силці, але лише є IRCC офіси за кордоном перелік , немає Канади!
-
Тобто вам можна було не здавати Celban чи IELTS Academic через те що ви працювали Health Care assistant один рік ? Чи отримували ви ліцензію для HCA ?
-
Значит лучше поменьше выезжать сейчас, потому что можно 1 этот год до ПР потерять.
-
У нас вже 8+ без додаткових запитів , і перевірок
-
Щодо LPN, я не здавала іспиту з англійської - тому що я працювала як HCA в англомовному середовищі. Ліцензії як HCA я не отримувала. Фірма де я працювала, була приватною і мені вдалося влаштуватися на таку посаду.
-
Доброго дня. Підкажіть коли 8 тижнів вчіся у класі. За цей час можливо отримати якусь допомогу від говермент. Бо важкувато минус два місяці без заробітку. Дякую.
-
можливо, це збіг, і я просто звернула увагу на саме ті випадки, але враження що ті хто йдуть за PNP EE отримують eCoPR не менше ніж через 8 місяців після подачі на федеральний. дати порталів у всіх різні, а от строк від подачі збігається. це я якось намагаюся собі пояснити чому мені не приходить eCoPR листопадний 🙃
-
Була due date 17 січня 25. Рівно рік після AOR. Але FD був 3 лютого 25.
-
Тільки якщо ви робили відрахування на EI. Якщо не робили, то і виплат по EI не буде
-
Ну як же тиша, вчора-сьогодні AOR майже усім Груднічкам
12 Jan 2024, 17:45
425828/466562
3 minutes ago