PR CUAET
-
Не факт, що через це. Бо в питанні, чи проходили біометрію раніше, ми ставили Так, тим не менше, запит на біометрію ось прийшов наступного дня після подачі.
-
На цьому етапі провінція ще не важлива. "Весело" стає після еліджибидіті
-
Вибачте це як? Просто роблю це вперше і не знаю що й як
-
вітаю! скажіть, будь ласка, чи потрібне нотаріальне затвердження перекладів свідоцтва про шлюб та шкільного атестату, чи просто перекладу буде достатьно?
-
Дякую 🙏
-
На сторінці про self-employed benefits описані деталі. EI це страхування, щоб користуватися виплатами у випадку втрати роботи, треба було підписати договір і робити регулярні внески.
-
О да, я ще той щасливчик :) Дякую
-
Прочитайте, я написала вище. Рівно за декілька днів до 9 місяців прийде запит. І потім можете почитати, як далі йшло.
-
і коли вона отримала?
-
Моя знайома чекає з 06 лютого 2024р.
-
Друзі хто чекав work permit extension більше 8 місяців. Чи ми одні такі?
-
Наверное как обычно, человек выложил историю, а ему начали писать в личку заваливать вопросами
-
Просто до нього ми за ним прискіпливіше слідкуємо. Насправді затримки у всіх бувають
-
Вам сюди t.me/prcuaet/55035. Резерв - Слот - Подача документів. На сайті вашого консультва є алгоритм дій.
-
Читайте вимоги там, куди даєте ці документи. Без посвідчення зазвичай переклад не вважається документом.
-
User Tais has 1/3 warnings; be careful! Reason: Порушення правила #7 Повідомлення видалено
-
В IRCC обновили техперсонал и теперь все получают автоматические бессмысленные письма 😃 ибо они изображают бурную деятельность…
-
Знову платили. Стару не скасовували.
-
Як взагалі посилати паспорт на вклейку візи після отримання ворк перміт? Ніби загальне питання, але в закріплених та пошуком не знайшов
-
Подался на продление work permit с истекающим сроком действия паспорта в связи с отказом в продлении паспорта нашего замечательного консульства по украинскому id чтобы в случаю отказа податься на trp в последний момент . Буду держать всех в курсе о ходе рассмотрения work permit по внутреннему id
12 Jan 2024, 17:45
425861/462142
4 minutes ago