PR CUAET
-
З місця роботи просили довідку що рівень мови достатній для спілкування?
-
если запросят загран/отказ, пишите сразу. будем рекомендовать пояснение или запрос на пересмотр
-
Прописал id
-
Physical Presence Calculator eservices.cic.gc.ca/rescalc/startBasicCalc.do Тут можете глянути.
-
Eligibility period 5 років перед подачею тільки, все що до не рахується, я маю на увазі дні.
-
Ні, а коли та як її подавати? На "вклейку візи" - це окрема заява через кабінет (окрема від заявки на ворк перміт)? Після чого її можна подавати?
-
Сегодня пришла последняя отписка от МЗС Украины посредством моей жалобы на действия консула в Эдмонтоне
-
Письменный отказ они не дают . Отказы Я смог получить в течении года путем обращения в Министерство Обороны и МЗС Украины посредством обращений через сайт администрации президента. Написал офицеру готов предоставить любые необходимые официальные документы об отказе в консульских услугах
-
Поясню : если у мамы супер виза и она туда-сюда к нам ездила с 2020 года. Там накопилась куча дней. Скажем ПР будет в 2027 году. Учтутся ли дни of TR towards PR back from 2020?….
-
Так, щось в тому стилі. В мене просто довідка була з Польщі. Тому вона по іншому називається.
-
То ви все одно виходить здавали англійську на RN? Дякую що ділитеся своїм досвідом, це дуже корисно 🩷
-
Так подаєте заявку окремо, в закріплених є відео. Потім після погодження відправляти паспорт
-
Віза окремо, ворк перміт окремо Ви подали заявку на ворк перміт - отримаєте його, подавайте заявку на visito visa
-
Що до RN, їм не підходила довідка з роботи. Але краще перевіряти на сайті, там час від часу змінюються умови.
-
Підкажіть будь ласка це достовірна інформація що забрати можна?
-
Я коли аплікувала на ліцензію в січні 2024, у них була умова що успішна здача NCLEX RN також підтверджує ваш рівень мови і іспиту з англійської не потрібно. Але наскільки мені відомо, у серпні вони змінили умови для нових аплікантів. Тому потрібно стежити за оновленнями на їхньому сайті.
-
Любые 5-летние отрезки.
-
Якщо ви не плануєте виїжджати з Канади і повертатися, то віза вам не потрібна. Лише зайвий клопіт та витрати.
-
Ну якщо написати, вау, почалась двіжуха, дають АІП, ясно ж, що люди будуть питати, кому дають, де дають, коли дають
-
Про тіп: якщо ви пишете щось таке всім дуже актуальне і цікаво, додайте одразу більше інформації у пост, і не будуть так завалювати однаковому питаннями в дірект
12 Jan 2024, 17:45
425899/462157
less than a minute ago