PR CUAET
-
Що до RN, їм не підходила довідка з роботи. Але краще перевіряти на сайті, там час від часу змінюються умови.
-
Підкажіть будь ласка це достовірна інформація що забрати можна?
-
Я коли аплікувала на ліцензію в січні 2024, у них була умова що успішна здача NCLEX RN також підтверджує ваш рівень мови і іспиту з англійської не потрібно. Але наскільки мені відомо, у серпні вони змінили умови для нових аплікантів. Тому потрібно стежити за оновленнями на їхньому сайті.
-
Любые 5-летние отрезки.
-
Якщо ви не плануєте виїжджати з Канади і повертатися, то віза вам не потрібна. Лише зайвий клопіт та витрати.
-
Ну якщо написати, вау, почалась двіжуха, дають АІП, ясно ж, що люди будуть питати, кому дають, де дають, коли дають
-
Про тіп: якщо ви пишете щось таке всім дуже актуальне і цікаво, додайте одразу більше інформації у пост, і не будуть так завалювати однаковому питаннями в дірект
-
Вони хотіли щоб в документі було чітко прописане речення — що мова спілкування між мною та пацієнтами - англійська.
-
Історію не викладали, але написали, що почався двіж по гуманітарній. Можливо, малася на увазі сімейна, але це моє припущення.
-
Поделюсь с Вами своей историей общения с нашими замечательными консулами . При первом визите с бумажным военно-учетным документом невоеннообязан по состоянию здоровья с исключением с учёта заверили у тебя все отлично тебе нужен слот . Пришел со слотом - отказ от консульских услуг по причине отсутствия данных в системе Резерв+ ( отсутствуют данных всех Крымчан ). Пытайся внести данные , но не переживай мы гарантируем что продлим за 2 месяца до окончания имеющийся загранпаспорт. Отказались продлевать . Миллионы сообщений и обращений закончились стандартными отписками . Абсурд состоит в том что избегая получения российских документов все равно все сводиться к необходимости их получения для продления work permit и легального нахождения в Канаде
-
Маю ще питання до вашої оствіти , ви закінчили медичний коледж і ще якісь додаткову освіту отримали в цій сфері , курси чи інше? Я маю диплом 3 роки медичного коледжу молодший спеціаліст , але Wes мені не дав бакалавра, а лише Diploma
-
Завжди достовірна буде - якщо напише до консульства самі .
-
Вам потрібно робити заявку на нову візу і коли її розглянуть, то прийде лист з інструкціями по відправці паспорта.
-
Technical Customer Support
-
Вибачте неможу знайти, це треба лише цей документ поставити , потім паспорт і лист зворотній і все?
-
Там є інструкція по відправці. Так, ви маєте вкласти зворотні конверти.
-
Я питала про ту заявку , яку ми в консульство відправляємо. Вже зробила 2 окремі, дякую
-
Звучить добре. Певно мене відправлять на річні курси для навчання
-
Все вірно, я спочатку закінчила як молодший спеціаліст, через 10 років до вчилась на рівень бакалавра з медсестринства, і років через 7 на рівень магістр медсестринства. Магістра я вже довчалась в Польщі.
-
вітаю! підкажіть, будь ласка, а чи зараз взагалі можливо подавати EOI на alberta accelerated tech pathway? я трохи заплуталась чи на стопі програма, чи ні. наче ніякого оголшення ніде не бачу про зупинку, але звідкись маю в голові, що IRCC зараз не приймає нові заявки
12 Jan 2024, 17:45
425912/466635
4 minutes ago