PR CUAET
-
Наскільки я знаю, спокійно подавайтесь. Не факт, що вас саме на Tech Path і оберуть, але якщо що, то просто підете по AOS
-
Я ждала 6 мес, переподалась 30 января, 12 февраля подтянулась биометрия Так порекомендовал имм консультант. Сработало! Подавайтесь заново. Оплата по новой.
-
Отримала ноутс. Була зміна статусу Security in progress в трекері. Тепер маю підтвердження, що таки comprehensive Подивимось, як швидко перевірять 😳
-
CGL, KILO, ZGLD. Це ETF? Що з цього ви би вибрали? Дякую!
-
У меня такой вопрос, 11.02 пришёл АоР. Сегодня опять письмо- зайти в личный кабинет, там сообщение. Зашла , в кабинете написано- ваша заявка привязана 29 ноября 2024, а вчера стояла дата подачи - 29 декабря 2023. Может кто-то подобные сообщения получал? Что это значит?
-
Якщо що, скажу відразу
-
13 чекають ще (Я)
-
12 був портал 1
-
Шановне панство , що означає acknowlegment of receipt і що після цього чекати?
-
Маємо щось так. АОР- подачі до 21 січня, еліджибіліті- до 24? Листопада, портали- до 12 листопада ? І потрохи підбирають тих, кого раніше пропустили.
-
Нет. Так и висит. Как получу в руки по второй ВП, первую аннуоирую
-
Здравствуйте! Разъясните , пожалуйста- работодатель дал форму T4: везде написано 2024 год но с двумя строками employment income c разными цифрами . В прошлом году был один лист pdf с двумя « зеркальными половинами». Сейчас же два пдф листа с одинаковыми строками, но разными цифрами. Не понимаю, как тогда понять свой доход.
-
Да, сегодня многим пришел . Посмотрите по чату выше
-
youtu.be/0zsK1pq0kgc?si=JYZ3Enbmp3dA1dZR Все те саме, просто платно. Про форму кілька хвилин у кінці.
-
Підкажіть будь ласка, чи комусь приходив лист про додаткові 180 днів протягом яких можна працювати після закінчення WP. Загалом 360 днів до дати прийняття рішення. Мова іде не про стандартний лист, який приходить відразу після подачі на продовження WP, а про додатковий лист. Подавалася в кінці вересня і сьогодні прийшов ще один додатковий лист. Чи комусь ще таке приходило?
-
Підкажіть будь ласка, якщо податися на новий ВП з Канади, українцям не треба бути саме в Канаді в день рішення по ВП? Якщо заплановано виїзд на 2 тижні в найближчі 2 місяці і точно не впевнений коли буде рішення, не буде проблем при вʼїзді в Канаду? Дякую
-
Все их получили уже летом (через запрос на био или оплату) 🙌 Это просто какой-то сбой был 😌
-
Це автоматичний лист, приходить усім.
-
Я б вам посоветовала полистать сообщения за сегодняшний день . Там как раз люди делятся своими историями . Что они делают .
-
Будь ласка, якщо будуть ще питання - пишіть. Вам також бажаю успіхів. І повірте, я «стукала» у незліченну кількість дверей - поки не знайшла «входу». Навіть писала до міністерства здоровʼя Альберти. Умови міняються дуже часто, появляються нові можливості. Хай щастить!
12 Jan 2024, 17:45
425955/466930
9 minutes ago