PR CUAET
-
А прикладали ці документи, коли прийшов запит?
-
Нет, у нас не просили
-
Привіт, а можна по СЕС в графі скільки грошей вказати 0? У такому разі proof не питає. Чи писати по табличці, а тоді або підтверджувати з банку або писати LOE, що по СЕС не треба доводити.
-
Дякую 🤯 !!!
-
www.ukralberta.ca/?fbclid=IwY2xjawIaFOpleHRuA2FlbQIxMQABHU9Hwtv1D-RXSSM-ZQNqYCfDh2U4uT6d5edHElb7XHRTYVTZDlbW-wECEQ_aem_cxLz-9dh0upV4mRSg7OZhw&sfnsn=mo
-
Це теж автоматичний лист. Вони приходять усім, якщо рішення не було прийнято протягом 180 днів. Продовження implied статусу
-
Не пойму что здесь люди странные или мы странные сначала выставляют потом удаляют. Никто не хочет делиться информацией странная позиция
-
Автоматичний прийшов ще в день коли я подалася пів року тому. А цей про додаткові 180 дні котрий прийшов сьогодні
-
www.ukralberta.ca/?fbclid=IwY2xjawIaFOpleHRuA2FlbQIxMQABHU9Hwtv1D-RXSSM-ZQNqYCfDh2U4uT6d5edHElb7XHRTYVTZDlbW-wECEQ_aem_cxLz-9dh0upV4mRSg7OZhw&sfnsn=mo
-
Так це ETF. Одні з найперспективніших якщо мова йде про золото і CAD
-
Повино було бути 2 окреми листи: AOR та запит на біометрію. У багатьох Грудничків був лише один. Може як у більшості програмних продуктів наступна дія (eligible), не виконується поки попередні не завершені. Тому як на мене вчорашні листи, то дуже добрий знак.
-
Я обирала найлегші опції щоб не допустити помилок
-
І мені сьогодні прийшов .Подача - 29.07.24
-
Дякую, та я в БК тому тут трошки інша ситуація з цим . Спочатку англійська , а потім все інше , що на RN, LPN, HCA
-
Щось я не розумію… чого я не можу
-
сьогодні мені прийшло. Подавались у черні 2024
-
Так, з першого разу
-
Який пакет документів треба від роботодавця для CEC , якщо є OWP не LMAI ?
-
Доброго вечора. Питання до тих, хто забирав свій паспорт в консульстві Оттава. Скажіть будь ласка як швидко рухається жива черга, чи є попередні запис і чи потрібно приїжджати заздалегідь?
-
Главная ремарка, что это не путь к получению PR
12 Jan 2024, 17:45
425976/466661
about a minute ago