PR CUAET
-
Дякую 🌷🌷🌷
-
Вони чомусь завжди хочуть забрати тей перший паспорт, навіть якщо скажуть що його треба пробивати і вибудете мати ще там дійсну візу, просто попросіть у них заяву, на те щоб залишити старий. По закону можна мати 2 загран паспорти одночасно.
-
Мій кейс порівняно з вашим як першокласник поряд з випускником 😂
-
Та я просто читаю тут як люди підготувалися і розумію що мій кейс щось на рівні твору у 5 класі )))
-
Зараз ніхто взагалі не знає, що буде. Заявки якось застрягли у всіх.
-
Якби ж я знала про це раніше. Мої знайомі подалися з цими консультантами. Тоді були в них схвалення бо це був 2023 рік. Цю групу я знайшла набагато пізніше
-
Так для того щоб зробити ліцензію в іншій провінції треба все одно здати екзамен на рівень англійськоі , а вимоги до мови всюди однакові
-
Скажіть будь ласка чи це Ок? Я натискаю підтвердити, воно переходить сюди і далі світиться сірим Так. Чи є це підтвердженням чи який наступний крок? Як хто підтверджував слот? Дякую
-
Гуманітарна - найскладніша програма. Не кожен ризикне податися сам або з консультантом. Тобто, без адвоката. Але звісно, жоден адвокат теж не дасть гарантії
-
До мови так , а от інші вимоги можуть відрізнятися . До того суттєво ))
-
Reference Letter, оформлений згідно щ вимогами IRCC. Від вас ще пейстаби
-
Ні не сьогодні. Вже давно
-
Це ви сьогодні зловили? Як? Де?😭
-
Це норм
-
Але ж тут ще людський фактор не слід виключати. І те, що офіцер може вважати, що ваш кейс дуже переконливий і дасть апрув
-
А вод через дия портал вытягивается?
-
Здравствуйте, я только зашел скажите пожалуйста как вы встаете в очередь на подачу документов на новый паспорт?)
-
Доброго вечора! Хто нещодавно подавався на SP на основі WP? Що можна прикріпити як доказ винятку про PAL ( коледж приватний, тому не видає цей лист)? Також у переліку по винятки немає уже пункту про осіб, які мають WP. Чи доречно буде посилатись на цей пункт?
-
Finally 🥳🎉 NON Express: BC PNP (ECE) Submitted: 11 November 2023 AOR : 22 Feb 2024 P1: 17 sept sept 2024 P2 : 26 sept 2024 ECOPR : 12th February 2025. SVO: Etobicoke Every wait has a purpose; trust the timing! Don’t give up now—your moment is on its way!
-
Нет. No и второй раз No - за три года нигде 6+ месяцев не была. Approval WP пришёл через 2,5 недели.
12 Jan 2024, 17:45
426011/466661
about a minute ago