PR CUAET
-
Якось дивно. Гавермент навмисне дає полегшення для отримання ПР щоб розширити маленькі міста і села. Про що у міст і сіл судячи з усього інша думка 😂
-
Ага. Без ПР😂
-
я думаю они были взяты из заявки, мы указывали это как паспорта, мы подавались в первый день открытия CUAET и в тот момент мало кто знал как правильно делать и мы сделали так
-
Важливо, наскільки обгрунтовано аргументи, на підставі яких Ви просите про винятки. І наскільки вагомими та доведеними їх вважатиме офіцер.
-
Если все-же будут вопросы - можете писать в лс. Помогу ) Я подавался в ноябре: уже получил в конце декабря приглашение и подался на номинацию
-
Как я понял это делается для украинцев которые не могут найти работу в больших городах Альберты
-
Наши внутренние паспорта с бланка перевода. Условно внутренние паспорта имеют номер на кирилице АР1222999, и нам поставили AR1222999
-
Спасибо
-
Еще раз спасибо
-
Дякую, просто щоб то не рахувалось помилкою
-
Як думаєте, є шанси отримати pr , якщо подались в грудні 2024 до закінчення пермітів 10.2026?😂так не хочеться платити за 2 додаткових перміти, бо ітак двох дітей треба подавати на подовження… чи таки подаватись? Дякую🙈
-
На продовження ВР писати кінцеву дату через 3 роки чи дату закічення паспорту? Бо в мене трохи раніше він закінчується
-
Якраз хотіла запитати за статистику. Зазвичай результат приходив 2-3 день після біометрії. У знайомих в жінки вже ворк перміт на руках,а чоловік подавався на 10 днів раніше,біометрія підтягнулася і вже більше тижня все зависло. Я вирішила прочитати яка зараз статистика чи варто хвилюватися
-
До 31.03.25