PR CUAET
-
Просто я трохи не розумію, як вони зроблять скан, якщо у них фізично немає паспорта
-
🇨🇳Довідки про несудимість з Китаю / КНР🇨🇳⬆️
-
Друг просто переподал заявку на OWP? Или через веб-форму попросил продлить?
-
Можливо хтось брав довідку про несудимість з ОАЕ без ID. Поділіться досвідом.
-
Перепрошую, можна вас потурбувати в лс?
-
Добрий день! Хто-небудь замовляв доставку паспорта із консульства додому послугою «конверт в конверті»? Цікавить, як швидко вони саме обробляю такі запити, тобто за скільки днів від отримання мого письма зможуть відправити паспорт.
-
Ок, у нас стояли і примітки, і окремо офіцер говорив, що ми зобовʼязані пройти медогляд при видачі ворк перміту
-
Можете підказати розклад коли видають паспорти в Едмонтоні, будь ласка
-
Це інша справа вже. В мене взагалі дивна історія була. Я пройшла медогляд до приїзду, в аеропорту дали вп без обмежень і з позначкою пройти медогляд за 90 днів. На моє здивоване питання, офіцер сказав не зважати, вони всім так пишуть і новий медогляд не треба робити. Через 3 міс мені прийшов імейл від ircc з нагадуванням про медогляд. Я не робила. Потім той самий медогляд нам зарахували для пр.
-
На сайті бачу пн- чт з 16-17. Коли подавались, бачили інший розклад.
-
Чи можна продовжити бенефіти Alberta benefits card ? Чи в березні то кінець)
-
Сімї чи якщо один має низький дохід то можна податись?
-
Там потрібно мати дуже низький дохід
-
Чи хтось продовжував ohip в Онтаріо після отримання нового WP . Який був процес? Дякую
-
Можно відправити через вебформу оновлену форму, ту де питають про відмови
-
Продлить work permit указав данные вашего украинского внутреннего паспорта, вместо закордонного
-
Ок. Думаєте це негативно вплине на м подачу pr?
-
Спасибо большое за ваш ответ.
-
Номинация была под паролем,и они не смогли открыть. Хотя проверяла и все было хорошо. Не знаю как так вышло.
-
Нет, тоже в такой ситуации. Если честно - лично положительных кейсов не встречал, только «вроде кому то продлевали»
12 Jan 2024, 17:45
426286/467343
less than a minute ago