PR CUAET
-
Це не так, вже є відмови
-
Вітаю. Які документи треба оновлювати рри отриманні нового ворк перміт?
-
Появляется, когда сабмитете анкету. В черновиках хранить несколько анкет не даёт - я это тоже прошла ☺️
-
О да мне тоже такое написали ! Каждый день в ночи и тд ) я в шоке с украинского консульства !
-
Вже багато разів пояснювали. Після виготовлення паспорта, його сканують і заливають в базу МЗС. У консульства є доступ до цієї бази. Не хочуть займатися тому що це забирає час і це не входить в їх обов'язки. На кожен такий скан треба витратити 10 хвилин, якщо система працює коректно. Все залежить як ви обнрунтуєте своє прохання, щоб вам пішли на зустріч. Я скан отримав, зразу після того як він з'явився в Дії.( Не скрін з дії, бо дія немає юридичної сили за межами України.)
-
В еСoPR є дата, коли ви стали ПР в Канаді (Became P.R. on …..) саме цю дату і треба поставити і зробити підпис.
-
У меня больше года уже ☺️ Eligibility passed, criminality passed, security in progress.
-
Коли ви подавали заявку та через який час отримали перше схвалення AIP?
-
А зачем они это делают по второму кругу?Почему не сделать нормальный новый документ сразу?
-
Несподівано 😦 Чи був він воєнним в Україні, чи як більшість просто на обліку?
-
Це не може бути правдою! Є порядок, який ніхто не порушить, а особливо віцекосул Едмонтона пан Волкодав. Не давайте надію на те чого не може бути!!!
-
User Кристина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Підкажіть будь ласка , а які треба мати документи при собі коли отримуєш паспорт , в Оттаві На сайті тільки час прийому пишуть
-
Скажіть, будь ласка, якщо депендант вирішив відмовитися від отримання PR (AOR ще не отримали), є можливість його не розглядати, а тільки основного апліканта? Як це правильно зробити? Або вже пізно щось змінювати?
-
Я просто подавався на початку січня статус був на обліку все Гуд прийняли доки , а сьогодні дивлюся до статусу додалось що є помилки і треба в тцк Не розумію що змінилось за місяц )
-
User Вероника has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
А резерв часто питають ?
-
Паспорт закордонний Трекер який дали при подачі на паспорт. Дехто бере Резерв на всякий випадок.
-
Просто я ходила десь тижня два в консульство і мені сказали що можна за два місяці до закінчення паспорта, а сьогодні знайома ходила і їй сказали що не можна
-
Зрозумів дякую вам
12 Jan 2024, 17:45
426358/467462
less than a minute ago