PR CUAET
-
Yes, you can leave Canada while waiting for your permanent resident (PR) card, but it's not recommended. You should plan ahead and make sure you have the right documents to re-enter Canada. Можна, але не бажано
-
Добрий день, я вже її пообіцяла віддати, сорі
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, хто подавався на стаді чи потрібно загружати в графі Document: Proof of Means of Financial Support, статмент ? Для дитини 10 років..
-
Купите маме смартофон и оформите карту монобанка. Это вообще не проблема. Тем более времени минимум год два. У моих знакомых спрашивали их доход, а не доход родителей. При уточнениях.
-
User Марта has 1/3 warnings; be careful! Reason: Порушення правила #7 Повідомлення видалено
-
Марта [786190887] попереджений (1 з 3). Причина: правила #7 Повідомлення видалено
-
Резерв+ на обліку Продовження за 2 місяці до закінчення терміну дії паспорта. ВП можна продовжувати на основі продовженого паспорта.
-
Мы просто написали, пенсионер и не спрашивали про финансы
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка, чи можна продовжити чоловіку паспорт якщо нереально зловити слот? Чи є різниця що писатиме в резерві? І чи можна продовжити owp на основі продовженого паспорта?
-
Дякую!
-
в саму анкету, где просят данные паспорта. укр паспорт крепит в доп документы, как прдтверждение гражданства украины
-
t.me/prcuaet/447003
-
Едмонтон.На початку листопада.
-
Просто їдете в сервіс Онтаріо та продовжуєте, але почитайте на сайті- не раніше ніж 3 міс до закінчення попереднього.
-
Спасибо за ответ! Подскажите еще, пожалуйста, момент При подаче документов на TRP после истечения паспорта (после 27.02.2025) стоит ли перед этим подаваться на WP по CUAET (до 27.02.2025) и указывать что планирую податься на TRP после истечения паспорта с просьбой выдать мне WP на 3 года на основании поданного в будущем TRP? Понимаю что схема сложная, но что я уже только не встречал 😄
-
А щоб гривень купити теж краще всього? В мене кракен є
-
Скажіть а якщо батьки продають дім то я мені доказати що то мої кошти ?)
-
22.01.2024 подача 13.02.2025 - AOR і запит на біометрію😇
-
ЕЕ чи нон-ЕЕ?
-
PNP, провінційний
12 Jan 2024, 17:45
426446/464300
2 minutes ago