PR CUAET
-
В мене є контакти сертифікованого перекладача з Харкова. В неї все перекладаю. Швидко та недорого.
-
Тобто паспорт закінчився в 2024 а в 2025 його продовжили на 5 років ? Чудеса !
-
А яка підстава для отримання візи була?
-
І ось офіційна інформація на сайті консульства Едмонтона.
-
Може вони грудневих і залишки зараз між собою ділять
-
Мене трохи збиває щ пантелику ця фраза: „Previous country of residence- you lived in the country for 6 months total, not just in a row” Presidence не = visitor, але лякає відмова, і той же час не хочу втрачати 2-3 місяці, бо потім по колу інші довідки.
-
Доброго дня. Може хтось робив евалюацію диплома архітектора? Поділіться досвідом будь ласка. Там є нюанси бо робиться не через WES
-
так. головне повернутися, коли отримаєте портал. до цього етапу у вас десь 18 міс ще. і мати діючий вп поки відсутні
-
Доброго дня! Попрошу допомоги: чи знаєте ви компанію Star Visa (ймовірно Calgary ) Минулого року допомогли з подачею на візу , цього року взяли гроші і зникли.
-
вітаємо. 22ге вже. рухаємось ракетою
-
Він входить у список DLI і надали мені свій номер, але PAL вони не видають, пояснюють це тим, що вони приватний, а PAL може видати тільки державний коледж.
-
Доброго ранку. Чи були випадки повернення в Україну з продовженним паспортом. У доньки закінчується паспорт, будемо продовжувати срок дії, але важливо знати наскільки він дійсний для повернення.
-
на сайті в гайді прописано In a row
-
Ну тоді без варіантів, треба одразу під вантажити, а не чекати до запиту, бо так і прописано, що total
-
А якщо підтвердження українського громадянства лише старий закордонний паспорт (який закінчився) або український внутрішній ? То що грузити? Внутрішній з перекладом?
-
Доброго дня усім! Хтось вже отримав пр по цій програмі в минулому? як довго тримав процес від подачі заявки до отримання пр?
-
residence є тимчасовою, є постійною. Візитор відноситься до тимчасового. Як і в канаді візитор = temporary resident. Якщо є можливість, то краще зробити довідки.
-
Просто подаєте на visitor visa. Work visa зараз не має такого варіанту. Але краще щоб вона приїхала і подавайтеся з Канади, так набагато швидше.
-
В якому гайді? Я вам скинула скріншот з оф джерела. Там написано in a row.
-
любой / оба
12 Jan 2024, 17:45
426517/474652
a day ago