PR CUAET
-
Перевозчик рассказывал,что мужчина 40 лет со всеми документами на выезд в начале января поехал с границы прямо в учебку. А малой мой с границы взял машину до Львова и окольными путями уезжал,говорил,что мало того его четыре хари три часа в кабинете мусолили,так на дороге тцкашники вылавливали тех кого не пропускали.
-
Це залежить від інстанції, яка вимагає Ваші документи, від їхніх вимог. Не панікуйте. Зазвичай, коли я з цим працювала в Європі, апостиль ставили на документи про освіту (замість евалюації/нострифікації) та нотаріальні довіреності, але не на всі. Точно треба питати там, куди вимагають Ваші документи 🌷
-
Вітаю всіх. Чи можливо подавати на візу ПР через CUET і вказувати у заявках постійну адресу та тимчасове проживання в іншій країні, наприклад, в Англії? Чи передбачає програма, що головний заявник приїхав лише для подачі на візу ПР, прибуде лише для отримання статусу і тільки після цього залишиться на постійній основі в Канаді? Чи хтось вже пройшов цей шлях за таких обставин?
-
Как показала практика, большая часть (даже те, кто помогает за деньги другим заполнять анкеты на новый work permit) заполняли не верно анкету. И в чатах ходит гайд один, достаточно толковый, но я нашла в нем три грубых (на мой взгляд) ошибки. Поэтому склоняюсь, что вопрос не в рандомности, а в том, кто и как заполняет анкеты.
-
Пустят, официально Канада допускает въезд по действующей визе в старом паспорте при наличии нового паспорта. Это распространенная практика для многих стран, в том числе и для Канады. P.S. И не читайте советы/мнение тех, кто в этом вообще ничего не понимает.
-
Дякую!
-
Вітаю всіх. Чи можливо подавати на візу ПР через CUET і вказувати у заявках постійну адресу та тимчасове проживання в іншій країні, наприклад, в Англії? Чи передбачає програма, що головний заявник приїхав лише для подачі на ПР, прибуде лише для отримання статусу і тільки після цього залишиться на постійній основі в Канаді? Чи хтось вже пройшов цей шлях за таких обставин?
-
Я вказувала, як в закордонному паспорті. Щоб не виникало лишніх питань
-
То так в теорії, насправді хто хоче той отримує. Тим паче іт
-
Пересилаю ваше повідомлення до відповідної вітки