PR CUAET
-
По EcoPR сьогодні snowday чи шо... Де вони пропали
-
EE - STEM occupations
-
Отримав скан. Едмонтон.
-
Сформулюйте коректно питання.
-
Я подался 10.01 и уже получил бумажку с новым, странные они рсс рандом люди....
-
Вітаю! "Кожен день вночі" не сказали за яким часовим поясом? Я так задовбалася з цими слотами вже🤦♀️
-
Короче кажучи тронувся лід після оновлення програми. Любі мої форумчани, бажаю всім нам пройти цей шлях до отримання ПР легко і без втрат нервових клітин. Амінь.😇
-
Received ECOPR🥳 Portal 1 - Nov 21st Portal 2 - Nov 29th ECOPR - Feb 13th Взагалі з моменту подачі на федеральний етап до отримання ECOPR пройшло 10 місяців Подача була - April 13th
-
EE CEC - STEM occupations, 1 minor dependant
-
Дякуємо що ділитесь. Виходить жовтень-грудень 2023 ~ 23% Вересень-жовтень 2024 ~ 24% Решта року січень-серпень ~ 53% загальної подачі
-
Нет
-
Це доставка після того як паспорт виготовлено 21 січня,Торонто. Це так і повинно бути ? Чи щось потрібно робити ?
-
Ноутси протягом цього часу раза 4 замовляла. Не дзвонила.
-
Вітаю Вас з отриманням ecopr🎉 У Вас, на скільки я памʼятаю, вони не вклалися в processing time і довше розглядали. Підкажіть, будь ласка, після того як вони почали перевищувати ці строки Ви їм дзвонили/ноутс замовляли, чи просто чекали на FD?
-
t.me/prcuaet/47654/487657
-
Вибірка була в квітні 2024, засабмітила я 5 червня. В серпні зарахували медицину і біометрію, і з серпня до середини грудня руху не було.
-
Ні, в гілці Федеральний етап відписувались, що отримували
-
Подача 22 січня 2024, також сьогодні AOR
-
А чего так долго процесс занял?
-
не маю розбивки з січня по вересень. 12158/8 приблизно 1520/міс
12 Jan 2024, 17:45
426888/474652
2 days ago