PR CUAET
-
Вітаю всіх. Чи можливо подавати на візу ПР через CUET і вказувати у заявках постійну адресу та тимчасове проживання в іншій країні, наприклад, в Англії? Чи передбачає програма, що головний заявник приїхав лише для подачі на візу ПР, прибуде лише для отримання статусу і тільки після цього залишиться на постійній основі в Канаді? Чи хтось вже пройшов цей шлях за таких обставин?
-
Как показала практика, большая часть (даже те, кто помогает за деньги другим заполнять анкеты на новый work permit) заполняли не верно анкету. И в чатах ходит гайд один, достаточно толковый, но я нашла в нем три грубых (на мой взгляд) ошибки. Поэтому склоняюсь, что вопрос не в рандомности, а в том, кто и как заполняет анкеты.
-
Пустят, официально Канада допускает въезд по действующей визе в старом паспорте при наличии нового паспорта. Это распространенная практика для многих стран, в том числе и для Канады. P.S. И не читайте советы/мнение тех, кто в этом вообще ничего не понимает.
-
Дякую!
-
Вітаю всіх. Чи можливо подавати на візу ПР через CUET і вказувати у заявках постійну адресу та тимчасове проживання в іншій країні, наприклад, в Англії? Чи передбачає програма, що головний заявник приїхав лише для подачі на ПР, прибуде лише для отримання статусу і тільки після цього залишиться на постійній основі в Канаді? Чи хтось вже пройшов цей шлях за таких обставин?
-
Я вказувала, як в закордонному паспорті. Щоб не виникало лишніх питань
-
То так в теорії, насправді хто хоче той отримує. Тим паче іт
-
Пересилаю ваше повідомлення до відповідної вітки
-
Я сказав шо в мене готівкою 5к. Було достатньо. За АОС не потрібно мати якийсь рівень грошей щоб бути eligible
-
Добрий вечір. Хто подавався по Альберті (опортьюніті). Чи є якийсь мінімум грошей (funds), які потрібно вказати на федеральному етапі? Тобто якщо номінація від провінції вже є, але ж там гроші не запитували. І в анкеті на федеральному етапі вказувати funds (вільні гроші) - то лише ті, що на банк рахунках, чи всі (і готівкою також)?
-
А мы как раз на стади пермит будем подаваться. Если не инструкция, то есть какие- то советы, может лайфхаки?
-
Просто следовать инструкции на сайте, внимательно читать все вопросы, и отвечать по максимуму правильно. В идеале, нужно было написать еще сопроводительное письмо, но меня это все так утомило, что я плюнула и отправила заявку без него. Ну и я нагло попросила пермит до конца паспорта, то есть на 3.5 года. Посмотрим что дадут. Но вероятно дадут сроки как у родителей в Пермите. P.S. Подумала, что Нужно было все же писать это сопроводительное письмо с объяснениями. 🤨