PR CUAET
-
🚀 Триває набір у міні-групи з англійської та підготовки до CELPIP! 🚀 ✨ Онлайн-заняття з нашими неймовірними викладачами ✨ Максимум практики та результату ✨ Підготовка до CELPIP з фокусом на високий бал Щоб приєднатися, напишіть нам: ✅ Ваш рівень англійської ✅ Обраний формат (загальна англійська / підготовка до CELPIP) ✅ Ваші цілі ✅ Комфортний час для занять Розвивайте англійську та наближайте свої канадські мрії разом з Eloquence Language Hub! 💙
-
Дозвонилася. Зробили запит на перегляд, бо і справді ви не повинні платити. Але ми вам нічого не гарантуємо сказали. На чоловіка відмовилися робити запит бо він був не зі мною. Зараз буду шукати через яку форму подати запит. Там просто через кризову форму? Чи є спеціальна на перерозгляд?
-
Так гарно попередні дні роздавали АОR, а дійшло діло до мого дня, так і притихли?! Все, лонг вікенд на носі працювати не хочуть?! 😩
-
Тільки якщо ПР, малозабезпечений + потребує постійного прийому ліків.
-
Можна
-
Звичайно я розумію, що державний- кращий, але він не візьме просто по WP, а для подачі на SP у мене немає змоги доказати наявність збережених 20 тис.
-
Звідки інформація?Нам продовжили автоматично,прийшли нові картки.PR нема,ліків не потребуємо.Обоє з чоловіком працюємо фултайм,3 дітей.
-
Підкажіть будь ласка, для реєстрації дитини громадянином України один з документів потрібний для подачі в консульстві це документ з Резерв+ для чоловіків. Якщо на реєстрацію буде подаватися мати дитини, правильно я розумію що цей документ не обов'язковий?
-
Шукаю персонального помічника, хороша з/п, досвід не обов'язковий, навчання буде, тижнева оплата, гнучкий графік. Для отримання додаткової інформації надсилайте повідомлення!