PR CUAET
-
Так гарно попередні дні роздавали АОR, а дійшло діло до мого дня, так і притихли?! Все, лонг вікенд на носі працювати не хочуть?! 😩
-
Тільки якщо ПР, малозабезпечений + потребує постійного прийому ліків.
-
Можна
-
Звичайно я розумію, що державний- кращий, але він не візьме просто по WP, а для подачі на SP у мене немає змоги доказати наявність збережених 20 тис.
-
Звідки інформація?Нам продовжили автоматично,прийшли нові картки.PR нема,ліків не потребуємо.Обоє з чоловіком працюємо фултайм,3 дітей.
-
Підкажіть будь ласка, для реєстрації дитини громадянином України один з документів потрібний для подачі в консульстві це документ з Резерв+ для чоловіків. Якщо на реєстрацію буде подаватися мати дитини, правильно я розумію що цей документ не обов'язковий?
-
Шукаю персонального помічника, хороша з/п, досвід не обов'язковий, навчання буде, тижнева оплата, гнучкий графік. Для отримання додаткової інформації надсилайте повідомлення!
-
Чи такої інформації не надається ?
-
А скільки зараз загалом вони кажуть вони подивились заявок ?
-
У автора питання не про онлайн навчання в укр. школі. Питається про зовсім інше - чи хтось навчається в універі в Канаді і паралельно онлайн в універі в Україні))