PR CUAET
-
Тільки якщо війна є головним або ж одним із головних факторів. Але вона й не повинна бути причиною.
-
Доброго дня. Маю карту побиту в Польщі. Плануємо подаватись на PR у Канаді. Але хочу відмовитись від статусу в Польщі. Підскажіть як у кого була така ситуація? Як взяти епойтмент у Польському посольстві?
-
После АІР наблюдаю долгое ожидание в заявках, где фигурирует мужчина. Мой муж с нами даже не идёт по гуманитарной, но он в ЗСУ. Есть ещё знакомые, у которых мужчины со службой были связаны давно, тоже после AIP больше года ждут. Все проблемы из-за мужчин 🤷♀️🤣
-
Возможно украинцы с тех регионов которые после завершения войны останутся под контролем России, могут претендовать на эту программу, хотя это не точно. Ну все таки вполне возможно что они могут подаваться по причине того что им некуда возвращаться.
-
не міняє бо ви подаєте нову заявку на зміну сін та завантажуєте як доказ Ecopr
-
У меня есть кто после подачи в мае 2023 ждёт, после AIP больше года. Я просила депутата запрос сделать, через 2 дня пришёл ответ, что всё ОК, идёт security check.
-
/stady
-
Есть люди и за 7 месяцев получили от подачи до еКопр
-
Аккаунт був зареєстрований під дані з старим sin,це нічого не міняє?дякую
-
виключно в аккаунт
-
Как всегда мужики во всем виноваты) И войны как правило развязывают они🙄
-
Підскажіть будь ласка хто подавався на новий sin online,були хтось хто вибирав отримати електронно?як це працює ,воно приходить на пошту потім чи в service Canada аккаунт?дякую
-
У нас знакомые ,которые подавались до октября 2023 получили ПР в течении 10 мес. А вот кто подался в ноябре и позже все ждут.
-
Таке питання, я хочу подаватись по гуманітарній самостійно, але чи можна знайти іміграційного консультанта/юриста що міг би написати лист з цими посиланнями на закони? Чи такої послуги взагалі немає і або повністю подаєшся сам, або повністю купляєш всю послугу ?
-
Ви не зробите стаді перміт без PAL. Минулого року більшість приватних коледжів позбавили можливості видавати PGWP після завершення навчання і їм PAL не надають. Ваш варіант - лише скористатися ось цією policy. Перегляньте дану гілку - десь чи в цій чи в гілці Навчання - кидали посилання на неї. Або на сайті IRCC пошукайте. Можете ще свою пошту переглянути за червень - була розсилка спеціальних листів, що ви можете навчатися по вашому ворк перміті.
-
в акаунті є окремий розділ SIN. ви не скачаєте, а зробите скріншот екрану і зберігайте, друкуйте
-
Тому що з жовтня почалась програма пр для українців хто має родичів тут , і гуманітарний офіс розглядає їх заявки . Читала в іншій гілці що в них в останній час все активно працює, то певне що тільки як їх розглянуть то потім будуть розглядати гуманітарну, або паралельно але дууууже повільно ( як ми бачимо це зараз)
-
Мы дозвонились до офицера IRCC , она открыла наш кейс и сказала что все ок, идет background check
-
Дякую,а де саме можна його буде там побачити?це там десь є сповіщення або повідомлення?десь там буде скачати новий sin щоб можна було роздрукувати ?дякую
-
Добрий день! Подавалася на Canadian Dental Care Plan, але я сама в Канаді з дитиною , чоловік в Україні, в нього немає SIN. Не дає можливості податися на ці бенефіти. Чи в когось також така ситуація ? Чи правда, що не можна податися ? Чи краще їм телефонувати ?
12 Jan 2024, 17:45
427094/474652
6 days ago