Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Stas
    wrote on last edited by
    Тоді яким чином? Легальний статус є лише 6 міс приїхавши туристом і не отримавши ворк Перміт А за такий час не розглянуть Варіант або отримати ворк перміт (не впевнений дають ще чи ні) або ж біженство (при подачі ти легально находишся під час розгляду)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tanya
    wrote on last edited by
    Тобто слоти можуть з’явитись в будь-який час протягом дня? Просто раніше писали, що їх викладають в 00:00 по Україні і тільки в цей час можливо щось спіймати
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Овадюк Наталія
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Поділіться будь ласка, посиланням на відео інструкцію для подачі заявки на study permit для дитини, якщо така існує. Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • t817604795T Offline
    t817604795T Offline
    Краєва Н.
    wrote on last edited by
    Там взагалі питання яку зараз візу робити для пожилої людини.
    1 Reply Last reply
    0
  • t352256901T Offline
    t352256901T Offline
    Vlad Siurmakov | Cointelegraph
    wrote on last edited by
    Добрий день! Підкажіть, будь ласка, які наступні кроки для витягу з Дії, щоби це прийняв іміграційний консультант, якщо це можливо. Як розумію, зараз без резерв+ немає можливості отримати довідку в консульстві
    1 Reply Last reply
    0
  • t668052732T Offline
    t668052732T Offline
    Наталия Гримайло Коуч
    wrote on last edited by
    Якщо біженство, то так, можна бути тут до рішення суду. Щодо гуманітарної, то в нелегальному статусі краще брати саме адвоката, не консультанта. Бо нелегальний статус - це порушення закону, і мають бути поважні причини для цього, щоб офіцер міг це порушення виправдати.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Hellen
    wrote on last edited by
    Ну от в мене якраз здоров‘я і є сильні листи від лікарів . Ну і те, що не підходжу по економічним програмам. Це не прості слова, а є докази від лікарів- плюс заявки на сайті ircc з малими балами по програмах ну і статистика вибірок. Просто думала може ще якісь додаткові посилання на закони, щоб підсилити кейс з юридичного боку. Ну що ж, буду шукати сама
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tania S
    wrote on last edited by
    Мені цікаво чи хтось переподавався так як і я, і чи поставили потім помітку КУАЕТ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nataliya
    wrote on last edited by
    МОЖЕТ кого то это обрадует, когда заезжала в Канаду после отпуска то у офицера который решал запускать меня в Канаду или нет, спросила или есть лимит на нашу программу и правда ли это что только 8 тысяч людей получат ПР, сказал что это не правда на нашу программу лимита нет! может просто не знает, не знаю, но так мне сказал!
    1 Reply Last reply
    0
  • t668052732T Offline
    t668052732T Offline
    Наталия Гримайло Коуч
    wrote on last edited by
    У судових справах читала і психічні захворювання, і релігійні переслідування в країні походження, і приниження жінок, і родинні стосунки - багато всього. Але все треба так обгрунтувати, щоб офіцер сказав, що це досить вагомий аргумент.
    1 Reply Last reply
    0
  • t503869845T Offline
    t503869845T Offline
    Maks
    wrote on last edited by
    t.me/prcuaet/1783/487698
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Так тому ж ви і просите про виключення, щоб вам погодили ПР, бо саме легальний статус в Канаді є для вас рішенням життєво важливої проблеми
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nadiia
    wrote on last edited by
    Хіба ці слоти від котрих відмовились не ідуть тим що в черзі??
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tania S
    wrote on last edited by
    Я зробила як мені сказав офіцер і як написано на офіційному сайті. І сьогодні після дзвінка в IRCC офіцер і сам був здивований чому відмовили, бо мені і справді не треба платити, і відправив запит не перерозгляд заявки. Я думаю її навіть ніхто не відкривав ту заявку. Просто нема оплати= відмова. Бо якби відкрили і подивились навіщо подана заявка, то відмови б не було.
    1 Reply Last reply
    0
  • t668052732T Offline
    t668052732T Offline
    Наталия Гримайло Коуч
    wrote on last edited by
    Бажано знайти судові рішення, де ситуації, подібні Вашій, суд трактує як поважні для гуманітарних підстав. Ту прецедентне право, це не просто кодекси та закони. Але почніть шукати, впевнена, що знайдете.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Stas
    wrote on last edited by
    Не розумію яка тоді причина на гуманітарну в плані якщо лишаєшся нелегалом Умовно вам треба медицина якої нема в країні громадянства Але в нелегальному статусі якщо не помиляюсь і тут доступу до медицини нема Якщо страх повертатись через якісь переслідування і тд в рази краще біженство Але ситуації різні, але мені поки нічого на думку не спало Щоб саме на гуманітарну підходило в нелегальному статусі
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro Kar
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка чи достатньо сканів контрактів та банківської виписки для підтвердження досвіду? Не-корпорації рідко роблять Employment Letter, ще й на "офіційному бланку".
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Не обов'язково. Залежить від вираженості ситуації. Постійно погрожують вбити, вирізати всю сім'ю і спалити дім - то одне. Постійний дискомфорт, дискримінація, яке не несе загрози життю та здоров'ю - то інше. Багато нюансів.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    S Z
    wrote on last edited by
    Ми подавалися окремими заявками 16.01. Я отримав схвалення тиждень тому і вже маю паперовий перміт на руках. У дружини - тиша. Схоже, рендом. Сподіваюсь, не застрягне надовго. Якщо всередині березня не буде прогресу, плануємо створити нову заявку.
    1 Reply Last reply
    0
  • t503869845T Offline
    t503869845T Offline
    Maks
    wrote on last edited by
    Вы с таким же успехом могли спросить и у кофейной гущи..
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags