PR CUAET
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка, чим відрізняється Visitor Visa від temporary resident permit?
-
Людей які працюють в healthcare Інформація про вибірки і про мінімальні вимоги по ним є на сайті програми
-
Привіт! Маю запитання. Подавалась 2 березня 2024 року (моя аплікація була в числі загублених). Після першого колективного звернення я отримала АОР і запит на біометрію для себе ( 11 Oct. 2024). Пізніше (24 Oct 2024) я подала через веб форму ЛОЕ де прошу чоловіка додати в мою аплікацію. Загрузила всі його форми, оплату, документи та лист пояснення. Коли я подавала себе (2 березня) я заплатила та надала всі документи про чоловіка але поставила non-accompanying (моя помилка). Так ось питання, чи в когось таке було, скільки часу чекали на другу біометрію? Оператор сказав що бачить мій файл який я загрузила через веб форму, але що його офіцер не відкривав ще.
-
Добрий день! Хто може порекомендувати неупередженого перекладача? Хочемо забрати до себе батьків, вони вже глибоко пенсійного віку і проживають на окупованій території, і відповідно є декілька документів виданих країною, яку не можна називати( і на стадії подачі заяви на візітор візу стикнулися з тим, що наші перекладачі відмовляють нам у перекладах.
-
-
Спасибо!
-
А як ви дізналися, що загублена?
-
Приблизно зʼявляться слоти десь через місяць, і відкриються вони вже 25 вересня
-
Дякую
-
доброго веора скажіт будь ласка як зараз можна піймати слот на папорт, крім є черги