PR CUAET
-
Доброго дня! Якщо маєте скан оригіналу, або фотоскан з телефону, то я робила онлайн в цій українській агенції: primeintour.com/byuro-perekladiv-lviv-ekpres/ express.pereklad@gmail.com
-
18882422100 В робочі години які вказані на сайті
-
Depends on skills and position. В мене було 3 офери, і це ще до приїзду в Канаду
-
Нажаль зараз ситуація така, що треба брати той офер, який дають, якщо це перший досвід в Канаді
-
Звісно. І ще від того як повезе. І те, що офери були, не означає, що вони будуть зараз. Просто якщо вже приїхав в конкретне місце, то все стає складніше, бо вже треба думати як підійти під провінційну програму, чи набирається балів під федеральну. А офер з-за кордону це просто абстрактний офер.
-
Да, в укр.бюро без проблем. Скан хороший на почту и получаете свои переводы и заверение на вайбер или почту в течении дня
-
Це за саму роботу чи ще включає всі збори,?
-
Так, але ж потім у pnp non-ee кажуть, що треба відповідати своїй номінації, бо провінція може просто відізвати цю номінацію. Як казав Остап, зазвичай тільки Альберта нормально ставиться до зміни НОКу, головне, щоб новий нок також повністю відповідав умовам, але інші провінції цього не допускають)
-
То ще мабуть залежить від кількості людей котрі податися разом
-
Гарно ціна
-
Сборы государства вы всегда платите отдельно естественно. Это только услуги
-
Доброго дня, в Декларації про підтвердження стосунків вказали неправильне місце народження канадського родича В канадському паспорті вказано інше місто Підкажіть як тепер виправити цю помилку, якщо документи вже подали, але AOR ще не прийшов?
-
Доброго дня, хтось знає Акредитованого перекладача в Альберті ? Потрібно перекласти документи
-
Підкажіть пліз, в Торонто ж видають WP в аеропорту на вихідних?
-
Ні, в аеропорту ворк перміт не подовжують. Ви подаєтесь на подовження ВП за умови що ви маєте на це підстави
-
Я жив у Росії два роки. На сайті зазначено, що довідку про несудимість можна одержувати або з посольства, або з МВС росії в москві. Я замовив через фірму, яка ходить в МВС і робить ці довідки. На сайті Canada.ca зазначено, що потрібно обов'язково оформити права (припускаю, що довіреність) для третіх осіб для отримання цієї довідки від моєї особи. Питання: чи потрібно оформляти довіреність на когось? і якщо довідка про несудимість не з посольства Росії, а з Москви, чи дозапитують ці довіреності на третіх осіб під час отримання ПР?
-
Добре якщо для когось це буде реалістично, бо судячи з чатів то теорія.
-
Доброго дня. Хто може підсказати про оплату по програмі. 1170 на доромлого оплачуеться одразу одним платежем чи якось поетапно?? Бо я не можу зрозуміти, знайомі подавалися то вони лише одразу по 500 заплатили. А хтось каже що такого не може бути.
-
Так, щоб по лміа вибирати під час співбесіди, треба роботу шукати ще до приїзду в Канаду, а не коли вже тут і безробітний, або треба йти на першу роботу що дають і відразу ж шукати другу
-
Ні, програма не передбачає проживання в іншій країні, але і не забороняє цього. Є чітка умова основному заявнику бути у Канаді на момент подачі заявки і на момент отримання ПР статусу (фактично це означає період в декілька місяців портал1,2, картка PR). Очікувати на рішення в іншій країні не заборонено, біометрію і медицину можна здавати закордоном, але коли прийде рішення заявник мусить бути в Канаді (впродовж 7 днів від повідомлення).
12 Jan 2024, 17:45
42730/430568
3 minutes ago