PR CUAET
-
Не всі. А тальки ті , хто отримав його при вʼїзді , на строк менше ніж три роки , через термін дії паспорту. Просто так , його не продовжують по cuaet.
-
Я з вами згоден і також планую це зробити, хоча хотілося б писати більш точно, як це є насправді. На моє розуміння, подача на PR можлива лише, якщо головний аплікант прибув за CUET, що передбачає його проживання в Канаді та можливі виїзди час від часу. Проте, якщо він постійно проживає за кордоном та вказав адресу постійного місця проживання за кордоном, можливо, відмовлять у PR.
-
Підкажіть, будь ласка, хто знає: Якщо я з дітьми подаю на ПР в Канаді на всю родину, включаючи чоловіка, який в Україні, то в заявці я вказую, що він accompanying me to Canada? І тоді не потрібно заповнювати форму IMM5604 Declaration from Non-Accompanying Parent for Minors Immigrating to Canada?
-
Мова в цьому чаті йде про отримання ПР. За програмою reunification. Всі хто подаються по цій програмі зможуть продовжити свій ВП на основі подачі на ПР. Якщо ваша ситуація не стосується програми reunification, будь ласка пишіть в іншому відповідному топіку
-
Не знайшов гілку по NL, тому тут запитаю. Я правильно розумію, що по програмі NL роботодавцю не треба подавати ніяки форми за мене, і по TEER 0-3 я можу не здавати англ екзамен, а просто в перший день роботи подаватися на номінацію, маючи будь-який NOC, і можу змінювати свій NOC в процесі отримання номінації або PR?