PR CUAET
-
Мова в цьому чаті йде про отримання ПР. За програмою reunification. Всі хто подаються по цій програмі зможуть продовжити свій ВП на основі подачі на ПР. Якщо ваша ситуація не стосується програми reunification, будь ласка пишіть в іншому відповідному топіку
-
Не знайшов гілку по NL, тому тут запитаю. Я правильно розумію, що по програмі NL роботодавцю не треба подавати ніяки форми за мене, і по TEER 0-3 я можу не здавати англ екзамен, а просто в перший день роботи подаватися на номінацію, маючи будь-який NOC, і можу змінювати свій NOC в процесі отримання номінації або PR?
-
НАДАННЯ В УСТАНОВИ ІНОЗЕМНИХ ДЕРЖАВ
-
Все працює
-
Дочь получала стадипермит и училась в колледже. Разрешение на работу она получала внесением этого разрешения в стадипермит. В чем у вас вопрос? И где я давала советы , кроме совета просто получить и стади и воркпермит? t.me/prcuaet/19036/53243 Вы их сейчас и получаете. Разве не так?
-
Хм. Це дуже точне і важливе виправлення. Я не знав цього. Але, оскільки для будь-якого статусу в Канаді, навіть якщо це лише visitor record, його все ж треба надати згідно з чек-листом. Оскільки у мене віза за програмою CUET, то ймовірно, подавши робочий дозвіл, все-таки варто перебувати в Канаді і також вказати що постійне місто також в Канаді. Так, ймовірно, тільки паралігал може розібратися в цьому.