PR CUAET
-
Заповнюєм на подачу ворк перміту
-
Так,саме його
-
У вашої мати є номер в пенсійному фонді. За цим номером можна витягнути інформацію. І ще, шукайте друзів, родичів, знайомих. Хай підуть у відділ ПФУ, де можливо. Пояснять ситуацію, інше не пояснюю як пояснять цю ситуацію, гадаю самі розумієте. Все зараз в єдиній системі
-
Це значить хто подався спочатку поки що в прольоті😒
-
Ще нам прислали з CBE форму про вступ дитини в цю школу, його теж туди загрузити?
-
Кто знает, ДП Документ требует qr code с резерва+ для оформления нового паспорта? На сайте в перечне документов его нету.
-
Там більше не форма , а підтвердження що наша донька зарахована в школу і може навчатися.
-
Не має нічого.Для прийняття до школи було достатньо документів батька,т.к дитина неповнолітня.
-
Що таке СВЕ форма?
-
Підкажіть будь ласка, хто здавав біометрію, як здавати тим , хто знаходиться в Україні?
-
Думаю,цього достатньо
-
За місяць до закінчення треба буде подаватись на основі нового ВП
-
Дякую
-
Якщо подалась на продовження ворк перміту, але він ще дійсний до 2026 року, і охіп також до 2026. Коли отримаю новий треба відразу робить новий охіп, чи я можу користуватись ще старим ? Дякую
-
Вимагає
-
Підкажіть на який емейл це відправляти?
-
Може хтось знає як часто відправляють паспорта в Торонто по DHL доставці і коли наступна? Чи такого розкладу немає?
-
Привіт. Намагаюся оформити доставку DHL в Торонто. Заяву і квитанцію на який їх емейл відправляти?
-
В аеропорту дитині нічого не видали, жодного документа? Також ви ніколи не подавалися дитині на жодний документ онлайн? Скільки вже дитина перебуває в Канаді? У якому саме ви місті?
-
В мене є відчуття, що провінційні міграційні офіцери «поділені» на групи, АБО час від часу фокусуються на обробці окремих груп ноків. Тому часто можна бачити, що видають номінації не за часом подачі. Але це тільки мої здогадки
12 Jan 2024, 17:45
427662/468508
21 minutes ago