PR CUAET
-
Вимагає
-
Підкажіть на який емейл це відправляти?
-
Може хтось знає як часто відправляють паспорта в Торонто по DHL доставці і коли наступна? Чи такого розкладу немає?
-
Привіт. Намагаюся оформити доставку DHL в Торонто. Заяву і квитанцію на який їх емейл відправляти?
-
В аеропорту дитині нічого не видали, жодного документа? Також ви ніколи не подавалися дитині на жодний документ онлайн? Скільки вже дитина перебуває в Канаді? У якому саме ви місті?
-
В мене є відчуття, що провінційні міграційні офіцери «поділені» на групи, АБО час від часу фокусуються на обробці окремих груп ноків. Тому часто можна бачити, що видають номінації не за часом подачі. Але це тільки мої здогадки
-
В Київі або во Львові.
-
Вітаю Підкажіть, будь ласка, перевіреного бухгалтера, який може допомогти з подачею форми на компенсацію податків. І ще питання – чи можна списувати витрати по чеках, які зберігав, якщо я не self-employed? Ми 2 тижні тому приїхали з провінції Nova Scotia, жили там 10 місяців. Зараз в Alberta.
-
Не в ЦНАПі, а в візовому центрі Канади
-
gc_cae@mfa.gov.ua
-
Хтось знає, паспорти ще можна забирати в консульствах без попереднього запису?
-
Можливо хто знає. Чоловік працював на фермі без оформлення. Подаємо на податки. Фермер сказав що утримував з зарплати гроші за будинок і комунальні послуги. Ці гроші ми не бачили, давав зарплату чеком. Питання як вписувати дохід чоловіка суму чеку? чи ще додавати суму яку фермер утримував за будинок?
-
@Catcorporation2024 рекомендую
-
www.youtube.com/watch?v=EagDIfCMzWs
-
Всем привет. Получил Т4 от компании где работал в начале 2024 года, потом ушёл оттуда. Летом получил пр, соответственно изменился sin номер. Компания отправила мне т4 со старым номером sin. Вопрос: просить их переделывать на новый син или оставлять как есть? Работал я там когда у меня пр ещё небыло, то и син был другой
-
Змін не було
-
Дякую.ми вже працюємо разом.
-
Нет.
-
Мені в пп теж що до чого, будь ласка
-
Здравствуйте. Дайте пожалуйста ссылку где начинать свой путь в регистрации на ПР . 6 месяцев отработал , английский сдал . Хочу начинать заполнять документы, но где не знаю . Спасибо
12 Jan 2024, 17:45
427676/472693
4 minutes ago