PR CUAET
-
Не знайшов гілку по NL, тому тут запитаю. Я правильно розумію, що по програмі NL роботодавцю не треба подавати ніяки форми за мене, і по TEER 0-3 я можу не здавати англ екзамен, а просто в перший день роботи подаватися на номінацію, маючи будь-який NOC, і можу змінювати свій NOC в процесі отримання номінації або PR?
-
НАДАННЯ В УСТАНОВИ ІНОЗЕМНИХ ДЕРЖАВ
-
Все працює
-
Дочь получала стадипермит и училась в колледже. Разрешение на работу она получала внесением этого разрешения в стадипермит. В чем у вас вопрос? И где я давала советы , кроме совета просто получить и стади и воркпермит? t.me/prcuaet/19036/53243 Вы их сейчас и получаете. Разве не так?
-
Хм. Це дуже точне і важливе виправлення. Я не знав цього. Але, оскільки для будь-якого статусу в Канаді, навіть якщо це лише visitor record, його все ж треба надати згідно з чек-листом. Оскільки у мене віза за програмою CUET, то ймовірно, подавши робочий дозвіл, все-таки варто перебувати в Канаді і також вказати що постійне місто також в Канаді. Так, ймовірно, тільки паралігал може розібратися в цьому.
-
diia.gov.ua/services/vityag-pro-nesudimist
-
Спробуйте через ПК зайти