PR CUAET
-
Зiткнувся з такою ж ситуацiю. В мене та жiнки теж лише цi два папери, а результатiв нема. Чи дiйсно буде достатньо завантажити лише цi лицивi сторiнки? Я думаю що IRCC по номерам UMI та UMI мають побачити все, але чорт його зна. Ми також всю медицину пройшли. Якщо можна, вiдпишiться хто вже отримав WP чи ухвалення, завантаживши лише лицевi сторiнки. Я не хочу щоб скасували запит iз-за цього.
-
Через банк, через Дію чомусь не працює
-
Дуже дякую!! Бо хвилююсь)
-
Ці дві сторінки з фоткою саме те. Бо результати клініка відправила в IRCC. І по номеру UMI вас знайдуть.
-
У всіх тільки ці сторінки,їх взагалі цікавить тільки штрих код😉
-
Дивлячись в яке місто. На сайті вашого консульства вказаний імейл.
-
Я перевіряю свій CREDIT SCORE в Borrowell і вам також там рекомендую зареєструватися для моніторингу: borrowell.com/refer-a-friend/free-credit-score?utm_campaign=Refer5&utm_medium=mobile&utm_source=refer2022-4488890
-
Мій син закінчував в Україні інститут онлайн заочно останній рік і писав курсову, паралельно працював в Канаді. Відразу скажу, що це дуже важко. А середній син в 12 кл тут, то бачу, що уроки вчить по 3 год.кожного дня. В Україні ходили в музичну 4 роки, хотіли продовжити онлайн, то як вчителька вимоги прислала по всім предметам, то ми відмовилися, бо треба щось одне робити, але гарно. Якщо ви бачите,що ваша дитина це може спокійно робити і ще лишається час на відпочинок, то можна вчитися, а як ні, то мені важливіше здоров'я моєї дитини, ніж навчання.
-
Мої друзі, 2 родини замовляли в цих дівчат квитки, все добре, вже 1,5 року, як в Канаді.
-
Так, 13 чекаю
-
А Ви не підкажете, я побачу щось про задержку в отриманні eCopr, якщо я замовлю GCMS ? Це просто якесь знущання знову, не хватає терпіння на них .
-
Всем привет. Proof of medical exam это добавить листок с клиники с фото?
-
Вже змінився статус, поїхали наші паспорти з США, десь 3 години тому
-
Вроде как да, выше поднимал вопрос.
-
20 днів (з 22.01.2025 до 11.02.2025)
-
Була відповідь про Польщу.
-
Потрібно надати прописку з паспорта (яка була остання), або додаток ІД.
-
Вітаю. Подала заявку на ПР в липні 2024. В листопаді прийшов запит на біометрію та підвʼязати лінк в особистому кабінеті. І повна тиша. Чи це нормально? Я починаю хвилюватися чи я все правильно зробила.
-
Підкажіть, а що це за курси від YMCA?
-
Доброго дня. Де ви бачите ці тренери? В мене лише був запрос приєднати лінк в IRCC. Це мабуть щось інше. Будь ласка підкажіть, що ви робили, щоб бачити цю статистику.
12 Jan 2024, 17:45
427707/472624
4 minutes ago