PR CUAET
-
НАДАННЯ В УСТАНОВИ ІНОЗЕМНИХ ДЕРЖАВ
-
Все працює
-
Дочь получала стадипермит и училась в колледже. Разрешение на работу она получала внесением этого разрешения в стадипермит. В чем у вас вопрос? И где я давала советы , кроме совета просто получить и стади и воркпермит? t.me/prcuaet/19036/53243 Вы их сейчас и получаете. Разве не так?
-
Хм. Це дуже точне і важливе виправлення. Я не знав цього. Але, оскільки для будь-якого статусу в Канаді, навіть якщо це лише visitor record, його все ж треба надати згідно з чек-листом. Оскільки у мене віза за програмою CUET, то ймовірно, подавши робочий дозвіл, все-таки варто перебувати в Канаді і також вказати що постійне місто також в Канаді. Так, ймовірно, тільки паралігал може розібратися в цьому.
-
diia.gov.ua/services/vityag-pro-nesudimist
-
Спробуйте через ПК зайти
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, як краще зробити. Може хто зтикався з таким. Така ситуація. З колишнім чоловіком припинили стосунки в 2019 році, але не були офіційно розлучені. З моїм common-law (громадянин Канади) живемо разом трохи більше ніж рік. І влітку 2023 я офіційно розлучилася в Україні з допомогою адвоката. Як це відобразити у аплікації щоб у офіцерів не виникло питань, як я у common-law стосунках була та заміжня по документах одночасно? Який з варіантів буде краще: 1. Вказати фактичну дату розриву стосунків і у Explanation letter пояснити, що не разом з 2019 року. 2. Вказати дату розлучення і у листі надати пояснення. @OstapBosak допоможіть будь ласка
-
Вы же по получению в аэропорту писали, чтобы там получить два пермита. Там выдают что - по поданным апликациям прямо в аэропорту? Вы желаете получить два пермита. То ли в аэропорту. То ли подав аппликации. Я подавать одну аппликацию точно бы не стала и не буду. Потому что шанс получить пермит на ещё один срок в 3 года всегда выше, когда подаёшь две раздельные аппликации. Хотя бы одна из них сработает. А две в одной - больше вероятность получить ещё вопросы. Ну вы захотели подать все в одной? Ну это ваше решение.
-
Добрый день. Скажите пожалуйста нужно переводить страницы загран паспорта с печатями и укр паспорт тоже?
-
Добрий день! Підкажіть, якщо в іншій країні були 5.5 місяців. Чи рахується це за 6? Чи вписувати це в анкету країни перебування 6 і більше місяців, і чи запитували в когось так довідку? По дням повних 6 місяців не було. Але чи будуть вираховувати по дням 🙈😅